IDO Glow – huuhtelukauluksetonta huolettomuutta

Päivämäärä: 28.3.2017

IDO Glow -kylpyhuonemallisto koostuu hygieenisistä wc-istuimista, tilavista pesualtaista ja kaapistoista. Tuotteet noudattavat linjakasta Glow-designia ja sisältävät arjen sujuvuutta lisääviä oivalluksia.

Kaikki IDO Glow -wc:t ovat Rimfree-malleja eli niissä ei ole lainkaan perinteistä, bakteereja keräävää huuhtelukaulusta. Laaja mallisto kattaa eri asennusratkaisut ja helposti puhdistettava Smart-lasite ja automaattinen Fresh wc -raikastin tuovat sujuvuutta arkeen. Tuotteet on suunniteltu niin, että ne helpottavat paitsi käyttäjien myös asentajien arkea. Vesiliitännän saa siirrettyä puolelta toiselle ja huuhtelumekanismi on helppo säätää ja huoltaa.

Pesualtaiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota arjen vaatimuksiin; sekä ruuvi- että kannakekiinnitys on mahdollinen, hanasaarekkeen ansiosta tilavampi allas pitää roiskeet altaan sisällä ja Smart-lasite helpottaa puhdistusta. Altaita on useita malleja ja kokoja ja saatavana on niihin sopivia allaskaapeja.

IDO Trevi -malliston poistuttua löytyy uudesta IDO Glow -mallistosta korvaavat tuotteet niin pesualtaissa, allaskaappipaketeissa kuin wc-istuimissakin.

IDO Glow -tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

www.ido.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän