Hyvä ja laadukas tuote on painonsa arvoinen kultaa

Päivämäärä: 12.2.2013

Elinkaariajattelun mukaisesti Swisspearl kuitusementtilevyt ovat kiistatta paras ja taloudellisin vaihtoehto. Tutkittu, testattu, huolellisesti valmistettu korkealaatuinen tuote on turvallinen, terveellinen, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen. Se ei kerää likaa, homehdu eikä kerää haitallisia mikrobeja vaan säilyttää värinsä ja muotonsa. Swisspearlin huoltovapaaksi käyttöiäksi on mitattu 40 vuotta (Tutkimus: “Standardisierte Nutzungszeiten von Bautailen” Swiss Federal Office on Construction, January 1997).

Esteettinen kauneus, muunneltavuus, helppo asennus, kestävyys, ympäristöystävällisyys ja huoltovapaus ovat valintakriteerejä, kun valitaan julkisivumateriaalia. Valinta on helppo: Swisspearl, se täyttää kaikki kriteerit. Hyvä ja laadukas tuote on painonsa arvoinen kultaa. Tutkittu, testattu, huolellisesti valmistettu korkealaatuinen tuote on turvallinen, terveellinen, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen, elinkaariajattelun mukaan paras ja taloudellisin vaihtoehto.

Ympäristöystävällisyys otetaan huomioon jo tuotannossa: 60 % tuotannon tarvitsemasta energiasta tuotetaan uusiutuvasta energiasta.
Suljettu tuotantoketju: Epätäydelliset levyt, leikkaushukka ym. ylimääräinen kelpaamaton materiaali palautetaan takaisin tuotantoon.
Pintakäsittely: Pintakäsittelyssä käytetään puhtaita ja korkealuokkaisia akrylaattipohjaisia aineita. Ne eivät sisällä raskasmetalleja eikä liuottimia. Lisäksi pintakäsittelytekniikalla on pystytty vähentämään väri-hukan määrää 30 %:sta 2 %:iin verrattuna vanhanaikaisiin spray-menetelmiin. Levyt käsitellään molemmilta puoliltaan.

Esteettinen kauneus: Markkinoiden laajin sävy-sävyyn läpivärjätty värivalikoima, yli 2500 toteutettua erikoisväriä. Upea valoa heijastava Reflex-mallisto. 3D-kuviot, perforoinnit, ainutlaatuinen asiakaspalvelu ja räätälöidyt erikoisratkaisut, erikoisen muotoiset levyt.

Swisspearl kuitusementtilevyt kuivataan lopulliseen muotoonsa hitaasti ja luonnollisesti. Prosessi kestää noin 4 viikkoa jonka aikana kuitusementtilevy saavuttaa lopullisen lujuutensa ja oikean kuivuuden. Ei siis tarvita ylimääräisiä kuivureita tai uuneja - energiaa säästyy paljon. Lisäksi hitaalla kuivumisprosessilla aikaansaadaan tasainen ja luja, hyvin muotonsa pitävä stabiili levy.

Kestävyys - sveitsiläinen virallinen tutkimustulos antaa Swisspearl- kuitusementtilevyille 40 vuoden huoltovapaan käyttöiän. (Tutkimus: “Standardisierte Nutzungszeiten von Bautailen” Swiss Federal Office on Construction, January 1997.)

Erinomainen värinkesto: Delta E-testissä mitataan auringon valon vaikutusta värinkestoon. Delta E- testien mukaan Swisspwearl levyjen värinkesto on erinomainen. Haastavimmat sävyt ovat sinisen ja vihreän sävyt. Testissä on huomioitu myös se, että Swisspearl levyt ikääntyvät tasaisesti, yksittäiset levyt eivät haalistu tai tummu silmäänpistäviksi seinällä.

Elinkaariajattelun mukaisesti Swisspearl kuitusementtilevyt ovat kiistatta paras ja taloudellisin vaihtoehto. Se ei kerää likaa, homehdu eikä kerää haitallisia mikrobeja vaan säilyttää värinsä ja muotonsa. Swisspearlin huoltovapaaksi käyttöiäksi on mitattu 40 vuotta. Swisspearl on 100% kierrätettävä materiaali.

Swisspearl kuitusementtilevyt valmistetaan Sveitsissä. Swisspearl kuitusementtilevyt maahantuo Suomeen Arliko Oy.

Lisätietoja:
arliko oy puh. 0207 413 400

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän