Geberit CleanLine -suihkukourut

Päivämäärä: 14.4.2015

Saniteettialan markkinajohtaja Geberit tuo huhtikuussa myyntiin uuden CleanLine-suihkukourumalliston, jolla suihkun lattiakaivosta jää näkyviin vain halutun mittainen kapea viiva. Harjatusta teräksestä valmistetun kourun voi leikata sopivaan pituuteen asennettaessa. Kourun voi sijoittaa joko seinän viereen tai keskelle suihkutilaa. Geberit lanseeraa samalla kompaktin lattiakaivon, jonka teräksinen design-kansi on vain 80 x 80 millimetrin kokoinen. Molemmissa uutuuksissa on kiinteä vesieristyslaippa sekä kampamainen, irrotettava hiussihti, joka on vaivaton puhdistaa.

Hiussihti helpottaa huoltoa

Puhdaslinjainen Geberit CleanLine -suihkukouru on yhtä mutkaton asentaa kuin perinteinen lattiakaivo. Se soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen. Tuotteessa on kaksiosainen muotoilu: Lattiaan näkyviin jää harjatusta teräksestä valmistettu kapea keräinprofiili, joka ohjaa veden ja lian viemäriin. Sen alla keskellä on vesilukko ja viemärielementti. Vesieristyslaippa on kiinnitetty tehtaalla kiinteäksi osaksi viemärielementtiä, mikä vähentää asennuksen työkuormaa ja varmistaa vesieristyksen tiiviyden.

CleanLine-suihkukourua valmistetaan 900 ja 1300 millimetrin pituisena. Koska keräinprofiilin voi leikata asennuksen yhteydessä kohteeseen sopivaksi, pituuden voi valita vapaasti 300–900/1300 millimetrin välillä. Keräimen rakenne on suunniteltu niin, että lika huuhtoutuu kourusta hygieenisesti pois, eikä vesi jää seisomaan. Kaivon huolto on yksinkertaista. Keräimen 157 millimetrin mittainen kansi on kevyt avata jopa ilman työkaluja. Kannen alle on kiinnitetty kampamainen hiussihti, joka kerää lian ja hiukset tehokkaasti itseensä. Näin viemäri ei pääse tukkeutumaan. Pienikokoisen sihdin voi helposti tyhjentää ja huuhdella puhtaaksi.

Hienostuneen huomaamaton Geberit-lattiakaivo

Suihkukourun lisäksi Geberit lanseeraa huhtikuussa uuden minimalistisen lattiakaivon, jonka kansi on vain 80 x 80 millimetrin kokoinen. Harjatusta teräksestä valmistetusta design-kannesta on saatavana sekä pyöreä- että neliökuvioinen malli. Kannen alla piilossa on samanlainen korkealaatuinen viemäröinti kuin CleanLine-suihkukourussa: vesilukko, kiinteästi asennettu vesieristyslaippa, viemärielementti ja kampamainen hiussihti, joka estää tehokkaasti viemärin tukkeutumisen. Lattiakaivon pienikokoinen kansi on helppo yhdistää monenlaiseen laatoitukseen.

Lisätietoja:
Geberit Oy, Kati Laakso
puh. (09) 867 8450, gsm. 040 455 9350, kati.laakso@geberit.com
www.geberit.fi

Kuluttajatiedustelut: Geberit Oy, puh. (09) 867 8450

Jälleenmyynti: Hyvin varustellut LVI‐ ja kylpyhuoneliikkeet

Tuotetiedot: Geberit CleanLine -suihkukouru, suositushinnat alkaen 527 € (sisältäen kaivoelementin ja 900 mm pitkän CleanLine-suihkukourun). Keräinprofiilin mitat: pituus 300–900/1300 mm (voidaan leikata kohteeseen sopivaksi), leveys 43 mm. Kannen pituus: 157 mm.
Geberit-lattiakaivo design-kannella, suositushinta alkaen 310 € (sisältäen kaivoelementin ja design-kannen), kannen mitat: 80 x 80 mm.

Referenssihankkeet Geberit Oy

Koskikeskuksen peruskorjaus

Koskikeskuksen peruskorjaus

Korjaus | Tampere | 38,00 milj €

Koskikeskus sijaitsee Suomen kakkos-talousalueen, Tampereen, ydinkeskustassa....

Ylöjärven ABC

Ylöjärven ABC

Uudisrakennus | Ylöjärvi | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa huoltoasemat, paikkakunnalla Ylöjär...

Helsingin Messukeskus laajennus

Helsingin Messukeskus laajennus

Laajennus | Helsinki | Ei tiedossa

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa näyttelytilat, paikkakunnalla Helsinki....

Forssan Prisma

Forssan Prisma

Uudisrakennus | Forssa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa liiketalot, paikkakunnalla Forssa. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän