Fresh TL-F on vedoton korvausilmaventtiili

Päivämäärä: 8.5.2018

Fresh TL-F -venttiilien tuloilman virtaus on erityisen miellyttävä. Vedontunnetta ei tule, sillä venttiilistä tuleva ilma suuntautuu pääasiassa ylös, jossa se sekoittuu huonetilan lämpimään ilmaan. Tämän puhalluskuvionsa ansiosta venttiili toimii erittäin hyvin myös lattialämmityksen kanssa. Fresh TL-F -venttiilit on tarkoitettu huoneiston jatkuvaan ilmanvaihtoon, ilmamäärä on portaattomasti säädettävissä. Venttiilin mukana tulee vakiosuodatin, lisävarusteena voi valita myös EU4-suodatusluokan siitepölysuodattimen, tai tehokkaamman FlimmerFilter -allergiasuodattimen, jonka suodatusluokka on EU7.

Venttiilin sisäosalla voidaan päivittää vanha seinäventtiili Fresh 80, 90 ja 100. Sisäosan myyntipakkaus sisältää venttiilin kondenssisuojatun sisäosan, vakiosuodattimen sekä kanavayhteet ø81 ja ø98 mm:n kanaviin.

Valikoimaan kuuluvat myös mallit, jotka vaimentavat ulkoa tulevaa ääntä. Äänenvaimennusputken pituus on 360 mm, mutta se on helposti lyhennettävissä.

Fresh Ab, part of the Volution Group

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän