Fresh TL-DE korvausilmaventtiili on huomaamaton

Fresh TL-DE -venttiilit huoneiston jatkuvaan ilmanvaihtoon. Ilmamäärä on säädettävissä venttiilin kannen avauskulmaa muuttamalla. Venttiilin mukana tulee vakiosuodatin, lisävarusteena voi valita myös EU4-suodatusluokan siitepölysuodattimen, tai tehokkaamman FlimmerFilter -allergiasuodattimen, jonka suodatusluokka on EU7. Suodatin sijaitsee suodatinkorissa, siksi sen vaihtaminen on helppoa ja siistiä. Lisäksi venttiilit on varustettu myrskysuojalla, mikä varmistaa sen, että kovasta tuulesta huolimatta korvausilmaa tulee aina juuri sopiva määrä. Valikoimaan kuuluu myös mallit, jotka vaimentavat ulkoa tulevaa ääntä. Venttiileissä on tehokas kondensaatioeristys.

Venttiilin kannen muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja haluttaessa sen voi yhdistää huoneen omaan värimaailmaan. Venttiilin kannen pinta on nimittäin käsitelty siten, että se voidaan maalata tai tapetoida. Pelkällä venttiilin sisäosalla voidaan vanha venttiili päivittää uuteen ilman, että koko pakettia tarvitsee vaihtaa.

Fresh Ab, part of the Volution Group

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...