Finncontin Blok-tuoteperheellä tyylikkyttä jätehuoltoon!

Päivämäärä: 23.9.2019

Finncont Oy valmistaa ja myy turvallisia, tyylikkäitä ja kestäviä jätekeräysastioita niin taloyhtiöille kuin kiinteistöille. Innovatiiviset ratkaisut auttavat pitämään yhteisen ympäristön viihtyisänä.

Finncontin Blok on modulaarinen tuoteperhe jätteiden lajitteluun. Blok on monipuolinen jätehuoltoratkaisu, johon voi yhdistellä eri kokoisia syväsäiliöitä, pinta-astioita sekä erillisastioita tarpeen mukaan. Lisäksi jätesäiliön saa tarvittaessa myös jaettuna jolloin yhteen säiliöön voi kerätä kahta eri jätejaetta, mahdollistaen mm. muovinkeräyksen.

Blokin kantikas muoto mahdollistaa astioiden yhdistämisen yhdeksi siistiksi riviksi, jolloin astiat saadaan asennettua pyöreitä astioita tiiviimmin riviksi.

Tuoteperhe on helposti muunneltava paitsi moduuleiltaan, myös ulkonäöltään. Saatavilla on useita erilaisia kansi- ja verhoiluvaihtoehtoja, joten jokaiseen kohteeseen voidaan suunnitella juuri kyseiseen ympäristöön sopiva tuote.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut tarkasti kartoitetut asiakastarpeet.

Olemme tehneet myös kiinteistöjen jätesuunnitteluun kätevän apuvälineen osoitteeseen www.roskisvalinta.fi. Sieltä löytää laskurin, jolla saa helposti ja nopeasti suuntaa antavan arvion kuhunkin kohteeseen sopivasta jätepisteestä.

Toiminnallisuuden ohella tärkein tekijä on turvallisuus. Tuotteet ovat suunniteltu turvallisuusstandardien mukaisesti ja tuotteen tyhjentämisen sekä loppukäytön turvallisuuteen on panostettu.

Blok on ympäristöystävällinen tuote, sillä sen valmistuksessa on käytetty lähes sataprosenttisesti kotimaisia ja kierrätettäviä materiaaleja.

Lisätietoja Blokista:

Jari Jokiniemi
040 560 2173
[email protected]

Timo Ollila
050-5172804
[email protected]

Referenssihankkeet Finncont Oy

Sokeritehtaantien kerrostalot

Sokeritehtaantien kerrostalot

Uudisrakennus | Kirkkonummi | 8,12 milj €

Kirkkonummen Vuokra-asunnot Oy:lle on valmistunut kauniille paikalle Kantviki...

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus

Jyväskylä

Asunto Oy Jyväskylän Säästökeskus on Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitseva 54...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje