FinnBuildissä pala rakentamisen tulevaisuutta

Päivämäärä: 19.8.2014

FinnBuild-messuille on ilmoittautunut jo lähes 400 näytteilleasettajaa. Luvassa on kolme mielenkiintoista messupäivää, runsaasti maksuttomia seminaareja, tietoiskuja, vilkasta keskustelua ja verkostoitumista alan ammattilaisten kesken.

Rekisteröidy kävijäksi jo etukäteen tästä

Messuilla pääset tutustumaan muun muassa Paracityyn, joka on erinomainen esimerkki tulevaisuuden rakentamisesta. Suomalaisen arkkitehdin, Marco Casagranden luomassa Paracity-hankkeessa ajatuksena on tuottaa kaupunkimaiset rakenteet ja elementit, joiden päälle ihmiset rakentavat kaupunkinsa itse. Ensimmäinen uuden aikakauden kaupunki on nousemassa Taiwaniin, mutta Paracity voisi tulevaisuudessa ratkaista slummiutumiseen liittyviä ongelmia ja tarjota ratkaisuja esimerkiksi tsunamin tai maanjäristyksen tuhojen jälkeiseen jälleenrakentamiseen. Paracityn tulevaisuuden potentiaali on valtava ja se avaa suomalaiselle rakennusteollisuudelle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia.

Paracity rakennetaan suomalaisesta männystä tehdyistä moduuleista. Messukeskukseen rakennetaan yksi täysikokoinen moduuli, joten FinnBuildissa pääset kokemaan, miltä Paracityn rakennuspalikat todellisuudessa näyttävät.

Lue lisää messuista ja messujen ohjelmasta

RAKENNUSALAN TUOTEUUTUUDET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän