Energiantuotannon ja -teknologian päätapahtuma

Päivämäärä: 19.8.2014

Uusiutuvat energiat kiinnostavat kiinteistöalaa

Vaihtoehtoiset lämpö- ja energialähteet yleistyvät pientalojen lisäksi myös teollisuuskiinteistöissä ja kerrostaloissa. Kotimaisen energian käyttö kasvaa Suomessa monenlaisissa kohteissa pientaloista voimalaitoksiin, kun sille annetaan mahdollisuus, korostaa Bioenergia ry:n toimitusjohtaja Jyrki Peisa. Bioenergia ry on mukana Energia-messuilla lokakuun lopussa Tampereella.

Uusiutuvia energialähteitä voisi hyödyntää entistä enemmän
Keski-Euroopassa on rakennettu energiaomavaraisia kyliä, joissa hyödynnetään biokaasu-, CHP-, aurinko- ja lämpöpumppujärjestelmiä. Esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmien esiinmarssi Suomessa etenee rivakasti. Järjestelmien hinnat ovat tulleet alaspäin niin, että kiinteistön omistajan kannattaa jo investoida, koska järjestelmä maksaa itsensä takaisin elinaikanansa aikana, sanoo Energia 2014 –messuille valmistautuva Naps Solar Systems Oy:n myyntijohtaja Markus Andersen.

Energia-messuilla tilaisuus verrata eri energiamuotoja
Energiantuotannon ja –teknologian ammattitapahtuma Energia-messut järjestetään tänä vuonna suurempana kuin koskaan. Esillä on kattavasti eri energiamuodot ja messut tarjoaakin ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla eri vaihtoehtoja. Mukana on noin 350 näytteilleasettajaa sekä runsaasti ohjelmaa yhteensä neljällä ohjelma-areenalla. Tarjolla on paljon tietoa myös uusiutuvista energioista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista.

FutureCity-teema esittelee tulevaisuuden ratkaisuja
Energia-messujen FutureCity-teema keskittyy tulevaisuuden ratkaisuihin ja esillä onkin nyt entistä kattavammin tietoa energiaratkaisuista kaiken kokoisille kiinteistöille. Uusiutuvat energiat ovat vahvasti mukana FutureCity-hallissa, kuin myös ekotehokas kaupunkisuunnittelu, älykkäät verkot, liikenne, hankkeet ja rahoitus.

Energia-alan kattavin tapahtuma
Energiamessut ovat osa EnergiaForum 2014 –tapahtumakokonaisuutta, jossa ovat mukana myös Energiapäivä, Energiakongressi, Tuulivoimaseminaari, Turvepäivä ja muut ammattiseminaarit. EnergiaForum kokoaa joka toinen vuosi energia-alan päättäjät ja ammattilaiset tutustumaan alan ajankohtaisiin asioihin ja uusimpiin ratkaisuihin.

Energia-messut 28.-30.10.2014
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Lue lisää ohjelmasta ja rekisteröidy messukävijäksi veloituksetta netissä!
www.energiamessut.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän