Energia 2014

Päivämäärä: 1.10.2014

Uusiutuvat energiat ja tulevaisuuden ratkaisut vahvasti esillä Energia-messuilla

Tampereella 28.-30.10. järjestettävien Energia 2014 –messujen painopiste on tulevaisuuden energiaratkaisuissa. Messuosastoilla, seminaareissa ja tietoiskuareenoilla toistetaan energiatehokkaan tulevaisuuden avainsanoja: tuulivoima, bio- ja muut uusiutuvat energiat, energiansäästö, älykkäät energiaratkaisut, hukkalämmön talteenotto.

Energiamessut ovat tällä kerralla suuremmat kuin koskaan aikaisemmin. Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa kahdessa messuhallissa. FutureCity-teema esittäytyy Tampereen Messukeskuksen E-hallissa, missä ovat mukana myös uusiutuvat energiat antaen tilaa energiantuotannolle, -teknologialle, laitosten käytölle ja kunnossapidolle.

Energiaratkaisuja myös kiinteistövastaavien ja rakennuttajien näkökulmasta

Myyntipäällikkö Nina Nurminen messut järjestävästä Expomark Oy:stä on tyytyväinen laajentuneesta messualueesta.

- Energiamessut pystyy lisääntyneen hallitilan vuoksi tarjoamaan nyt monipuolisia energiaratkaisuja perinteisten energia-alan ammattilaisten lisäksi kuntien ja teollisuuden kiinteistö- ja energiavastaaville, arkkitehdeille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, rakennuttajille ja isännöitsijöille sekä jopa pientalorakentajille.

Messut tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vertailla energiamuotoja ja tutustua tarjolla oleviin ratkaisuihin.

120 tietoiskua älykkäästä talotekniikasta pakollisiin energiatodistuksiin

Osastoilla esiteltävien energiaratkaisujen lisäksi messuvieraille tulevat tutuksi molempien hallien monipuoliset ohjelma-areenat. Neljällä ohjelma-areenalla pidetään kolmen messupäivän aikana yhteensä 120 maksutonta luentoa ja tietoiskua. Tietoiskuja ja miniseminaareja on FutureCityn lisäksi uusiutuvasta energiasta, bioenergiasta ja tuulivoimasta.

Ajankohtaisia tietoiskuja on mm. älykkäästä talotekniikasta, kiinteistökohtaisista uusiutuvan energian ratkaisuista, öljykattiloiden muuttamisesta pellettikäytölle, myrskyturvallisista sähkölinjoista, kiinteistöjen energiansäästöstä, hukkalämmön talteenotosta, rakennusten pakollisista energiatodistuksista – ja paljon muusta.

Energia-alan suurtapahtuma

Energia 2014 –messut on alansa suurin Suomessa. Energia on vahvasti mukana tulevaisuuden ratkaisuissa ja messut esittelee alaa yhä monipuolisemmin, useasta näkökulmasta; energiantuotannon, teollisuuden, kiinteistöjen, kuntien ja rakentamisen kannalta.

Joka toinen vuosi järjestettävä energiantuotannon ja –teknologian ammattitapahtuma järjestetään nyt 13. kertaa. Messut on mukana EnergiaForum-kokonaisuudessa, mihin kuuluu Energia-messut, Energiapäivä, Energiakongressi sekä useita alan huippuseminaareja.

Lisätietoja:
Energia 2014 –messut 28.–30.10.
www.energiaforum.com
www.energiamessut.fi

Nina Nurminen
Myyntipäällikkö
Expomark Oy,
puh. 010 830 0803,
nina.nurminen at expomark.fi

Taina Hiekkataipale
Markkinointikoordinaattori
Expomark Oy
puh. 010 830 0814
taina.hiekkataipale at expomark.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän