Elegantti ja minimalistinen kylpyhuone design

Päivämäärä: 12.6.2020

Kun ihastumme johonkin tiettyyn kalusteeseen, on yleensä kyse nimenomaan designista. Kun IDO Elegantin muotoja ensimmäi­sen kerran hahmoteltiin, tavoite oli kristallin kirkas. Halusimme luoda modernin ja ajattoman kalustesarjan, jonka ulkomuoto huokuu yksinkertaisuutta, minimalismia ja puhtaita linjoja.

Toimiva muotoilu tekee arjesta helpompaa. IDO Elegant -sarja on suunniteltu sopimaan kaiken­kokoisiin kylpyhuoneisiin. Elegant-sar­jan avulla luot moderneja yhdistelmiä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia. IDO Elegant -sarjan tunnistettavin ominaisuus on ohutreunainen tasoallas, joka tuo kalusteisiin harmonista kevyttä. Elegant-kalusteissa on monia tilaa säästäviä säilytysratkaisuja ja sarjaa on saatavilla kahdessa eri syvyydessä, mikä tekee kalusteesta täydellisen niin pieniin, kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin. Sarjaan kuuluu lisäksi kolme erikokoista sivukaappia, joissa on monipuolisia säilytyslokerikkoja, ja joilla maksimoit kylpyhuoneen säilytystilan, myös pienemmissä neliöissä. Erilaiset laatikonjakajat ja valaistus lisäävät käyttöystävällisyyttä. Sarjan tyylikkäät värisävyt valkoinen, musta ja harmaa luovat harmonisen väripaletin suomalaisiin kylpyhuoneisiin.

Lue lisää IDOn kylpyhuonekalusteista

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän