• Elämäntilanne muuttuu, kylpyhuone sen mukana
  • Elämäntilanne muuttuu, kylpyhuone sen mukana

Elämäntilanne muuttuu, kylpyhuone sen mukana

Anna mahdollisuus asua omassa kodissa pidempään - turvallisesti ja mukavasti

Kylpyhuone on kodin tiloista usein se ensimmäinen, jossa ikääntyvä asukas tarvitsee apua ja tukea. Kylpyhuoneavusteiden avulla wc:n ja suihkun käyttömukavuutta ja turvallisuutta voidaan lisätä nopeasti ja edullisesti. Erilaiset tukikahvat, suihkuistuimet, wc-istuinkorokkeet ja kaidealtaat voidaan asentaa valmiiseen kylpyhuoneeseen ja juuri niihin paikkoihin, missä asukas kokee tarvitsevansa helpotusta liikkumiseen ja kylpyhuoneen käyttämiseen.

Avusteiden design sopii suomalaiseen kylpyhuoneeseen eikä tilan tunnelma muutu sairaalamaiseksi. Valikoimasta löytyy runsaasti eri malli- ja värivaihtoehtoja. Tukikahvan ei tarvitse olla perinteisen valkoinen, sillä valikoimasta löytyy myös esim. antrasiitinharmaa vaihtoehto. Avusteiden materiaalit ovat tukevia, hygieenisiä ja kestäviä. Tuotteet ovat testattuja ja täyttävät turvallisuus- ja laatustandardit.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...