• Domlux Ikkunat ja ovet – ikkunaremontit myös talvella

Domlux Ikkunat ja ovet – ikkunaremontit myös talvella

IKKUNOIDEN TALVIASENNUKSET KERROS- JA RIVITALOIHIN

Ikkunoiden uusiminen talviaikaan ei juurikaan eroa kesäajan asennuksista. Kesäasennuksiin verrattuna talviasennuksessa pääsee heti hyötymään energiasäästöstä lämmityskulujen osalta. Asuinmukavuus paranee, kun vanhat vetoisat ikkunat on saatu vaihdettua, ja lasin pintalämpötilakin kasvaa. Myös taloyhtiöiden pihat pysyvät paremmassa kunnossa talviasennusten aikaan, kun maanpinta on jäässä, eikä tarvittavat nosturit rasita yhtä paljon pihanurmea. Yleensä talviaikaan myös toimitusaika on nopeampi, ja asennusryhmiä paremmin saatavilla, joten ikkunaremontti saadaan käyntiin nopeastikin.

ENERGIATEHOKKUUS

Talviaikaan toteutettu ikkunoiden uusiminen ei teknisesti poikkea kesäaikaan tehdystä työstä. Suurin kysymys ja huolenaihe on yleensä avoinna oleva aukko vaihtotyön yhteydessä. Yleensä yksi ikkuna-aukko on auki vain noin 15-30 min.

ERISTYSLASI

Domlux-ikkunat pitävät lämmön sisällä. Niissä on vakiona edistykselliset, tinkimättömästi toteutetut eristyslasit, jotka takaavat huippuluokan lämmöneristävyyden. Tutkimme jokaiseen taloyhtiöön parhaiten sopivan ikkunamallin.

LÄMMÖNERISTÄVYYS

Edistykselliset ikkunaratkaisut yhdistävät energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja helppohoitoisuuden. Puualumiinirakenne tarjoaa tehokkaan suojan säänvaihteluilta pitäen samalla lämmön tehokkaasti sisällä.

HYVIN SUUNNITELTU, HUOLELLA TEHTY – 70 VUODEN KOKEMUKSELLA

Domus Yhtiöiden ikkuna- ja oviliiketoiminta toimii nimellä Domlux ikkunat ja ovet. Toimintaamme ohjaa edelleen kotimaisuus, laatu, toimitusvarmuus, sekä vahva yhteistyö kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Pidämme huolta, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita, Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme työtämme Domus Yhtiöin 70-vuotisen puutyöperinteen tuomalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Projektipuolella sinua palvelevat omat ammatti-ihmisemme yhteyshenkilöistä asentajiin, joiden kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti. Toteutamme vaativatkin kohteet aina asuinkiinteistöjen korjausrakentamisesta modernia energiatehokkuutta edellyttäviin erityiskohteisiin. Projektimyyntimme palvelee nykyisin myös pääkaupunkiseudulla ja Kuopiossa!

Voit tutustua Domus Yhtiön tuotteisiin kotisivuilla: https://www.domlux.fi/

Lue lisää ja ota yhteyttä: https://www.domlux.fi/projektimyynti/

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...