DESIPO OY - Erikoisovet, erikoismitoilla, alihankintatyöstöt cnc

Päivämäärä: 30.11.2012

Konekantaamme on vahvistettu 5-akselisella CNC -koneella (kuva alla).
CNC-kone on täysin uudistunut, uusinta teknologiaa edustava, 5- akselinen.
CNC-ohjattu työstökeskus joka on suunniteltu monipuoliseen jyrsintään, poraukseen, sarjatuotantoon ja yksittäiskappaleille, erilaisille materiaaleille. Työstöalue 3680 x 1680 x 250 mm .

Lisätietoja:

Desipo Oy - Aimo Savela 0400-554094
www.desipo.fi

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella. SOFTROLL OY Reikäleyvt

Vahvistimme tuotetarjontaamme erilaisten reikälevyjen yksilöllisellä tarjonnalla. Pystymme tuottamaan n. 10 mm x 10 mm kokoisia neliön muotoisia reikiä levyyn halutulla jaotuksella. Levyn maksimileveys n. 1 300 mm. Levynä käytämme 4 mm HDF-levyä tai asiakkaan omia 4mm mdf-hdf levyjä. Kysy reikälevytoimituksista erikseen.

SOFTROLL OY Liukuovet ja tilanjakajat

Valmistamme Mäntyharjulla Softroll liukuovia ja Softroll tilanjakajia. Liukuovissa käytämme omaa hyvin toimivaa alumiiniprofiilia, omaa hiljaisesti ja herkästi liukuvaa pyörästöä ja omia alumiinisia liukukiskoja. Tilanjako-ovissa käytämme 73 mm leveää MDF-profiilia. Kaikki ovet valmistetaan asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Voit rakentaa omat ovimallisi kotisivulla olevalla ovivalintaohjelmalla: www.softroll.fi , meidät löydät myös Facebookista www.facebook.com/softroll
Tuomo Männistö 050-3111109

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän