Desander® – Veden- ja hiekanerottelusäleikkö

Päivämäärä: 6.6.2017

Alupro on julkisivuratkaisujen, julkisivusäleikköjen, teknisten säleikköjen ja turvakaiteiden asiantuntija. Toteutamme näyttävää arkkitehtuuria unohtamatta teknistä toimivuutta. Tarjoamme myös vaatimusten mukaista turvallisuutta työmaille. Toimitamme ja asennamme tuotteemme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Meillä on laaja ja muokattavissa oleva julkisivusäleikkövalikoima erilaisiin käyttökohteisiin. Massaräätälöitävät tuotteemme perustuvat pitkällä kokemuksella suunniteltuihin ratkaisuihin sekä sarjavalmistukseen. Pitkä käyttöikä ja kierrätettävät materiaalit tekevät ratkaisuistamme ekologisen vaihtoehdon.

Suunnittelemme pitkän kokemuksen ja vahvan osaamisen tuomalla varmuudella asiakkaille parhaimmalla mahdollisella tavalla soveltuvia tuotteita, mitä erinäisimpiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin.
Meillä on tahtotila tehdä tuotteistamme omassa tuoteryhmässään maailman parhaita.

Rakennusten tulo- ja poistoilma-aukkoihin tarvitaan ilmastointisäleikköjä muun muassa estämään veden, roskien ja haitallisten pieneläinten pääsy ilmastointikanaviin. Samalla säleiköt peittävät ja naamioivat ilmastointiaukot rakennuksissa edustavasti ja tyylikkäästi. Alupron ilmastointisäleiköt mukautuvat erilaisiin suunnitelmiin ja erikokoisiin aukkoihin. Viimeisin tuotekehitysprojektimme on tuottanut kansainvälisiä markkinoita huomioiden monikäyttöisen DESANDER® säleikön.

Alupron Desander® veden- ja hiekanerotussäleikkö on testattu standardien EN 13030:2001/1 ja EN 13181:2001 mukaisesti. Tuote on esimerkki asiakastarpeeseen suunnitellusta tuoteratkaisusta. Tuotekehityksemme tuloksena on saatu vaativiin olosuhteisiin optimoitu säleikkötuote, joka erottelee sadeveden lisäksi ilmasta hiekkaa ja muita pieniä partikkeleita. Suunnitteilla on mahdollisuus saada lisättyä säleikköön lämmitys ja näin varmistaa tuotteen 100% suorituskyky myös vaativissa talviolosuhteissa.

Säleiköt valmistetaan kestävästä ja kevyestä alumiinista ja ne voidaan pintakäsitellä toivotun värisiksi laajasta värivalikoimasta. Kysy lisää tämän tuoteryhmän monista mahdollisuuksista.

Referenssihankkeet Alupro Oy

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

UPM-Kymmene Oyj:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Biofore Taloksi nimetty rakennus nousi komealle ja keskeiselle paikalle pääka...

Finnairin pääkonttori ja pysäköinti

Finnairin pääkonttori ja pysäköinti

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, Hanke koostuu 2 rake...

Pysäköintihalli Karaportti Nokia

Pysäköintihalli Karaportti Nokia

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa pysäköintitalot, paikkakunnalla Esp...

Eduskunnan päärakennus

Eduskunnan päärakennus

Korjaus | Helsinki | 125,00 milj €

Vuonna 1931 valmistuneen Eduskuntatalon peruskorjaus valmistuu vuonna 2017. R...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän