Mittatilausmatot

Mittatilausmatot

Mittatilausmatot

Mittatilausmatoista Catalina todella tunnetaan. Räätälöimme kymmenien vuosien kokemuksella juuri oikean kokoiset ja muotoiset matot kotiin, toimistoon ja julkisiin tilohin. Ratkaisu löytyy myös portaisiin.

Materiaaleissa, kuoseissa ja väreissä on todella paljon valinnanvaraa ja niistä löytyy oikea matto myös erikoistarpeisiin, kuten kotiteatteriin, allergikoille tai eläinkotiin. Koon ja muodon saat määritellä itse. Maton valmistaa joko oma mattoräätälimme käsityönä kanttaamossamme Espoossa tai mattotehdas tilauksemme mukaisesti.

Mallistoomme kuuluu satoja erilaisia vaihtoehtoja, joista verkkokaupassamme voimme esitellä vain muutamia. Voit tutustua sivustollamme kuitenkin muun muassa Ankerin perinteitä, laatua ja huipputeknologiaa seuraaviin mattoihin, Cuneran kestävää kehitystä tukeviin mattoihin, belgialaisen Edel Carpetsin valikoimaan tai Tiscan upeisiin villamattohin.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Asennusvideot

Asennusvideot

Tutustu tuotekohtaisiin asennus ja esittelyvideoihin.

Lue lisää

Liittyviä tuotteita

Kokolattiamatot

Kokolattiamatot

Anker kokolattiamatot erilaisiin tiloihin.


Tekstiililaatat

Tekstiililaatat

Maailman ympäristöystävällisimmät tekstiilimatot ja mattolaatat.


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän