AUDICO JA ASIANAJOTOIMISTO WHITE & CASE

Päivämäärä: 28.4.2020

Asianajotoimisto White & Case Oy muutti alkuvuodesta 2018 Helsingin Aleksanterinkadulle. Muuttoa edelsi pari vuotta väistötiloissa ja päätös luopua pitkään palvelleista mutta vesivahingossa kärsineistä tiloista Etelärannassa. ”Samalla päätettiin pistää uusiksi koko kalusto. Oli helpompi jättää mittatilauksena tehtyjä ja hyvin kaapeloituja huonekaluja vanhoihin tiloihin kuin edes yrittää muuttaa niitä mukana,” muistelee IT Manager Marjaana Laitinen. White & Case:n osakkaat, Timo Airiston johdolla vastasivat muuttoon liittyvistä päätöksistä. Laitinen vastasi yhdessä HR Manager Sevi Pesosen kanssa kaikista järjestelyistä. Muutossa mukaan lähti taidekokoelma ja pientavaraa, muuten uuden tilan suunnittelu aloitettiin puhtaalta pöydältä.

Uuden työn tekeminen, turvallisuus ja tasa-arvoisuus olivat tilojen suunnittelussa lähtökohtina, joita toteutettiin kaikilla osa-alueilla. Asianajotoimistolle asiakkaiden yksityisyys ja sen turvaaminen ovat työn perusta. White & Case:n uudet tilat levittäytyvät kahteen kerrokseen. Viidennessä kerroksessa sijaitsevat asiakastilat eli valoa tulviva odotustila, neljä neuvotteluhuonetta sekä yksi monitoimitila. Suurin tiloista, Väinämöinen, vetää saman pöydän ääreen 20 henkilöä. Vellamo, Louhi, Aino ja Ilmatar ovat perinteisiä neuvotteluhuoneita, joista kahdessa on valmiudet videokonferensseihin. Väinämöinen on muunneltavissa neuvotteluhuoneesta luokkahuoneen kaltaiseksi opintotilaksi tai rennoksi oleskeluhuoneeksi baaritiskeineen ja sohvineen. Myös AV-ratkaisut elävät tilaisuuden ehdoilla.

”Toimi kuin unelma,” summaavat Laitinen ja Pesonen remontin projektinhallintaa suunnittelijoiden puolelta. Audicon Mikko Tenhunen painottaa, että tässä projektissa poikkeuksellista on ollut se, että AV on otettu suunnitteluun mukaan alusta lähtien. ”Tuntuu hullulta, että näin ei olisi ollut, sillä AV-ratkaisuthan liittyvät aivan kaikkeen,” Sevi Pesonen pohtii ääneen ja muistelee keskusteluja, joita käytiin kalustevalmistajien kanssa siitä, miten tekniikka saadaan piilotetuksi neuvottelupöytien sisään siististi. ”Meidän tilat on nyt niin kauniit ja toimivat, että meiltä kysellään, voiko tilojamme vuokrata.”

Lue referenssitarina kokonaisuudessaan täältä.

Lisätietoja projektista:

  • ASIAKAS: White & Case Oy
  • PÄÄURAKOITSIJA: KVR-Rakennus Oy
  • URAKAN ASIAKKAAN KONSULTTI: CBRE Finland Oy
  • SISUSTUSARKKITEHTI: Sisustusarkkitehdtit Gullstén & Inkinen Oy
  • AV-SUUNITTTELU: White & Case ja Audico Systems Oy
  • URAKOINTI: Audico Systems Oy
  • SÄHKÖSUUNNITTELU: Ramboll Oy

Yhteydenotot: Mikko Tenhunen, 020 747 9353, mikko.tenhunen@audico.fi

Referenssihankkeet Audico Systems Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Monitoimitalo Kastelli, Oulu

Uudisrakennus | Oulu | 44,00 milj €

Monitoimitalo on harvoin ollut yhtä osuva termi kuin Oulun Kastellin kohdalla...

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Ernst & Young Oy:n toimitalo

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Töölönlahden uusien toimistotalojen rivistö Helsingissä on valmis. EY-talo so...

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Nikkilän sosiaali- ja terveysasema

Laajennus | Sipoo | 19,20 milj €

Sipoon hallintokeskuksessa Nikkilässä on ollut viime joulukuusta lähtien käyt...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän