Arliko Oy: Swisspearl uutuus - pysyvä antigraffitikäsittely

Päivämäärä: 17.6.2013

Esteettinen kauneus, muunneltavuus, helppo asennus, kestävyys, ympäristöystävällisyys ja huoltovapaus ovat valintakriteerejä, kun valitaan julkisivumateriaalia. Valinta on helppo: Swisspearl kuitusementtilevy, se täyttää kaikki kriteerit.

Hyvä ja laadukas tuote on painonsa arvoinen kultaa. Tutkittu, testattu, huolellisesti valmistettu korkealaatuinen tuote on turvallinen, terveellinen, pitkäikäinen ja ympäristöystävällinen, elinkaariajattelun mukaan paras ja taloudellisin vaihtoehto.

Swisspearl on edelläkävijä tuotekehittelyssä. Vuoropuhelu asiakkaiden kanssa, säännölliset markkinatutkimukset ja haastattelut arkkitehtien, suunnittelijoiden, rakennuttajien ja urakoitsijoiden kanssa takaavat sen, että tuotekehitys tapahtuu juuri siellä missä sitä tarvitaan. Uutuustuotteiden kehityksen pohjana on usein asiakkaan tarpeesta lähtenyt idea ja ehdotus.

Uutuustuotteena Swisspearl on tuonut markkinoille kauan kaivatun uutuustuotteen Swisspearl Carat HR (high resistant) antigraffitikäsittelyn. Swisspearlin antigraffitikäsittely on pysyvä ja myrkytön. Swisspearlin antigraffitikäsittelyllä saavutetaan seuraavat hyödyt:

  • antigraffitikäsittely tehdään tehtaalla. Käsittelyaine on värissä. Se ei siis muodosta kuluvaa kerrosta.
  • käsittelyä ei tarvitse uudistaa vaan se on pysyvä, myös graffitinpoiston jälkeen.
  • käsittely ei muuta pinnan sävyä. Antigraffitikäsitellyt levyt voidaan halutessa toimittaa vain graffitialttiille alueille, esimerkiksi
  • sisäänkäynteihin, porrassyvennyksiin tai vaikkapa ympäri koko rakennuksen ensimmäisen kerroksen korkeudelle, ylemmissä kerroksissa voidaan käyttää vakiolevyä, eikä sävyeroa synny.
  • antigraffitikäsittelyaine on testattu markkinoilla olevilla vedenkestävillä tusseilla ja spray-maaleilla loistavin tuloksin.
  • antigraffitikäsittely tekee myös pinnasta likaa hylkivän. Testeissä tussi ja spray maali lähtivät kulumaan ja haalistumaan auringon ja sateen vaikutuksesta eikä graffitista tullut vaikeammin poistettavaa pitkänkään ajan jälkeen.
  • graffitien poisto on äärimmäisen helppoa ja edullista, pehmeä nukkaamaton liina ja asetoni riittävät.

Kestävyys - sveitsiläinen tutkimustulos antaa Swisspearl- kuitusementtilevyille 40 vuoden huoltovapaan käyttöiän.
Elinkaariajattelun mukaisesti Swisspearl kuitusementtilevyt ovat kiistatta paras ja taloudellisin vaihtoehto. Se ei kerää likaa, homehdu eikä kerää haitallisia mikrobeja vaan säilyttää värinsä ja muotonsa. Swisspearlin huoltovapaaksi käyttöiäksi on mitattu 40 vuotta (Tutkimus: “Standardisierte Nutzungszeiten von Bautailen” Swiss Federal Office on Construction, January 1997.). Swisspearl on 100% kierrätettävä materiaali.

Swisspearl kuitusementtilevyt valmistetaan Sveitsissä. Swisspearl kuitusementtilevyt maahantuo Suomeen Arliko Oy.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän