Ajatonta yksivärisyyttä !

Päivämäärä: 10.5.2017

RTV:n Nordic Tile -valikoima täydentyy uudella Basicfloor & Wall –sarjalla, jossa samoissa väreissä voit saada käyttöösi laattojen eri ominaisuudet.

Lasitetut seinälaattasarjat Basicwall glossy ja Basicwall matt sisältävät 24 puhdasta yksiväristä sävyä. Seitsemän moduulimittaista laattakokoa takaavat, että värien ja kokojen yhteensovittaminen onnistuu.

Basicfloor & Wall -klinkkerisarja on mattalasitteinen ja siinä on Basicwall-sarjan kanssa samat 24 väriä himmeäpintaisena. Laattakokoja tässä erittäin tiiviissä lasitetussa laatassa on kaikkiaan seitsemän. Sarjasta löytyy myös erikoiskappaleet.

Lattiaan soveltuvat lasittamattomat Basicfloor ja Basicfloor GR. Sarja sisältää viisi yksiväristä ja kolme salt & pepper -väriä. Kokovaihtoehtoja laatoissa on seitsemän. Tähän sarjaan löytyvät myös erikoiskappaleet askelmalaatoista holkkakappaleisiin.

Rakennuttajat, arkkitehdit ja käyttäjät voivat valita tuotteet eri kriteerein. Valintakriteerit voivat perustua kohteen käyttäjän tarpeisiin tai pelkästään värimaailmaan riippuen suunnittelun painopisteestä. Basicfloor & Wall sarjan laatoilla saat laajan värikartan tarvittavilla ominaisuuksilla ilman kompromisseja. Tilojen käyttö asettaa usein tiettyjä edellytyksiä laattatyypille. Mikäli kyse on tiloista joissa asiakkaat tai asukkaat käyttävät apuvälineitä liikkumiseen, olisi seinälaattana käytettävä normaalia seinälaattaa kovempia materiaaleja jotka kestävät mekaanista iskua huomattavasti paremmin. Samoin runsas vedenkäyttö tiloissa saattaa edellyttää alemman vedenimukyvyn omaavia laattoja. Toimisto- ja koulumaailmassa värit ovat tärkeitä ja usein pääosassa, kun haetaan piristäviä värejä pelkän valkoisen tai harmaan sijaan.

Basicfloor & Wall sarjan laatoista löydät oikeat tekniset ratkaisut kaikkiin kohteisiin yhdistettynä laajaan värikarttaan.

Referenssihankkeet RTV-Yhtymä Oy

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Länsiterminaali

Länsiterminaali

Uudisrakennus | Helsinki | 45,00 milj €

Länsiterminaali on Helsingissä vasta toinen varta vasten laivaterminaaliksi s...

Kauppakeskus Puuvilla

Kauppakeskus Puuvilla

Uudisrakennus | Pori

Porin historialliseen puuvillateollisuuskortteliin avattu Kauppakeskus Puuv...

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Tiernan koulu, Leinonpuisto

Laajennus | Oulu | 8,5 milj. €

Esteettömyys rakentamisen lähtökohtana Tiernan koulussa. Uudessa koulussa on ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän