Ahlsellilta markkinoiden laajin silmä- ja hätäsuihkuvalikoima

Päivämäärä: 7.3.2013

GIA on johtava pohjoismaalainen valmistaja hätä- ja silmäsuihkuille. Uusia malleja on jatkuvasti kehitetty viimeisen kahden vuosikymmenen aikana, asiakkaiden tarpeiden ja viranomaisten vaatimusten mukaan. Tarjoamme markkinoiden laajimman silmä- ja hätäsuihkuvalikoiman sekä turvasekoittajat. Kaikki vaihtoehdot saat vaivattomasti Ahlsellin kautta.

Seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon, kun valitset hätäsuihkuja:

Kun haluat huuhtoa pois syövyttäviä aineita ihosta tai silmistä, menee siihen useammin enemmän aikaa, kuin mitä itse alussa olettaa. Tämän takia on erittäin tärkeää, että valitsemasi varusteiden virtaama on riittävä ja vedentulo pehmeää.

Kaikissa GIA silmä- ja kasvosuihkuissa on vakiovarusteena automaattinen paine ja virtaussäädin, joka varmistaa tasaisen huuhtelukuvion niin kauan kuin veden tulopaine on suihkun käyttöalueella 2,4-7 bar.

GIA suihkuja löytyy myös omalla viemäröinnillä. Näillä suihkuilla varmistetaan, että ilman kanssa kosketuksessa ollut vesi saadaan mahdollisimman nopeasti pois, jolloin riski bakteerikasvulle pienenee.

Useimmat mallit löytyvät ruostumattomana, haponkestävänä tai maalattuna. Nämä sopivat hyvin tiloihin, missä käsitellään syövyttäviä aineita.

Tarvittava huuhteluaika mahdollisen roiskeen jäljiltä:
Rikkihappo vähintään 15 min
Suolahappo vähintään 15 min
Ammoniakkiliuos 15–30 min
Natriumhydroksidi 15–30 min
Kaustinen sooda 4–6 tuntia

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän