Ääntävaimentavat lattiaratkaisut opetus- ja erityistiloihin

Päivämäärä: 4.2.2016

Ääntävaimentavat lattiaratkaisut opetus- ja erityistiloihin

Travico Oy toimittaa erilaisia ääntävaimentavia lattianpäällysteratkaisuja opetus- ja erityistiloihin. Uusimpia kohteita ovat mm. TTY Tampereen kampusareena sekä oppimis- ja ohjauskeskus Onerva Jyväskylässä.

Kampusareenassa on n. 9000 m2 flokattua Flotex –mattoa. Flotex on erittäin helppohoitoinen ja kestävä lattianpäällyste ja mallistot sisältävät lukuisia matto- ja laattavaihtoehtoja. Flotex Vision mallisto tarjoaa lisäksi lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti. Luo 3D-syvyysvaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi luomalla lattialle hiekkaranta tai sammalpinta. Jos sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme myös suunnittelupalvelun, jolloin voit luoda juuri haluamasi lattian www.flotexvision.com.

Oppimis- ja ohjauskeskus Onervan käytävillä ja luokkahuoneissa on n. 3500 m2 kudottuja Vorwerk tekstiilimattoja. Lattian kudotulla pintastruktuurilla on tiloissa ohjaava merkitys ja mattoa on käytetty myös pienryhmätilojen seinä- ja kattopinnoilla. Vorwerkin matot ovat 100 % tekstiiliä ja vakiomalliston lisäksi niiden värit voidaan valita vapaasti kun määrä on vähintään 100 m2. Kaikki opetus- ja erityistiloihin suunnitellut päällysteemme ovat M1 päästöluokiteltuja ja ftalaattivapaita.

Referenssihankkeet Travico Oy

TTY Kampusareena

TTY Kampusareena

Uudisrakennus | Tampere | 38-40 milj e

Kampusareena muodostaan Tampereen teknillisen yliopiston kampusalueelle kaiva...

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Tampereen Ammattikorkeakoulu

Uudisrakennus | Tampere | 24,00 milj €

Tampereella Teiskontien ja Kuntokadun välisellä tontilla on opiskeltu jo vuod...

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

Jyväskylän musiikkikampus

Jyväskylän musiikkikampus

Laajennus | Jyväskylä | 8,50 milj. e

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa ammattioppilaitokset, paikkakunnalla Jy...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän