Twinson: Kestävää ja hyvännäköistä pintaa kaikkeen ulkorakentamiseen

Päivämäärä: 24.8.2009

Kestävää, huoltovapaata ja hyvännäköistä pintaa terasseille, parvekkeille, laitureille ja kaikkeen ulkorakentamiseen

Twinson on uuden ajan puukomposiitti, joka Gentin yliopiston tekemän tutkimuksen perusteella kestää reilusti yli 25 vuotta! Puu tekee Twinsonista luonnollisen kauniin ja kahdeksan värin ansiosta se sopii aina ympäristöönsä, mutta vasta harkitut yksityiskohdat ja piilokiinnitys viimeistelevät kokonaisuuden. Twinsonin voi asentaa kahdella nerokkaalla tavalla: joko kiinteästi Twinson O-Terrace –asennusjärjestelmällä, tai helposti irrotettavalla Terrace O+ -click-järjestelmällä!

Koska 100 % kierrätettävä Twinson kestää pohjoismaista ilmastoa ja kovaa käyttöä kymmeniä vuosia, on Twinson-terassi kannanotto myös kertakäyttökulttuuria vastaan. Twinsonin valmistaa belgialainen Deceuninck (äännetään deköönig), korkealaatuisten PVC-pohjaisten rakennustuotteiden kehittäjä, jonka tuotevalikoimaan kuuluu Twinson-terassilautojen ohella muun muassa PVC-ikkunat, seinäpaneloinnit sekä kierrätysmateriaalista valmistetut meluesteet. Yli 75 maassa toimiva Deceuninck ja sen 35 tytäryhtiötä työllistävät lähes 3000 henkeä.

Haluatko kuulla lisää ja tutustua materiaalinäytteisiin?

Soita Heikki Lahdenperä 010 239 0350!

Lisätietoja myös oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän