Lahden LVI-tukku: Aurelia-lattialämmitys yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen, suunnittelusta asennukseen.

Päivämäärä: 24.3.2009

Aureliassa yhdistyvät modernit ja laadukkaat tuotteet, sillä valmistuksessa on huomioitu tämän päivän vaativat ympäristönormit, jotta elinympäristöömme kohdistuvat kuormitukset olisivat mahdollisimman vähäiset. Lattialämmitysjärjestelmää voidaan käyttää kaikkien energiamuotojen kanssa, kuten maalämpö, aurinkolämpö, kaukolämpö, öljy, kiinteät polttoaineet ja sähkö. Aurelia on joustava valinta niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseenkin.

Nautinto
Aurelia lattialämmitys luo kotiisi nautinnollisen tunnelman ja viihtyisyyden. Tasaisen lämmin lattia tuntuu nautinnolliselta jalkojesi alla ja lämmin tunne heijastuu koko kehoosi - siten sinulla on hyvä olla. Aurelia-lattialämmitys luo lämpimän kodin.

Sinun ja kotisi parhaaksi
Aurelia tekee elämäsi helpoksi; sillä se on toimintavarma koko kodin lämmitysratkaisu. Se on käytössä huoleton ja taloudellinen. Aurelia on turvallinen valinta. Aureliassa yhdistyvät modernit ja laadukkaat tuotteet, sillä valmistuksessa on huomioitu tämän päivän vaativat ympäristönormit, jotta elinympäristöömme kohdistuvat kuormitukset olisivat mahdollisimman vähäiset. Aurelian arvo säilyy.

Sopii jokaiseen energiamuotoon
Aurelia-lattialämmitysjärjestelmää voidaan käyttää kaikkien energiamuotojen kanssa, kuten maalämpö, aurinkolämpö, kaukolämpö, öljy, kiinteät polttoaineet ja sähkö. Aurelia on joustava valinta niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseenkin.

Takuulla
Aurelialla on hyvä takuu. Myönnämme Aurelia-lattialämmitysputkelle 40 vuoden valmistus- ja materiaalitakuun. Lisäksi myönnämme Aurelia-lattialämmitysjärjestelmälle 15 vuoden toimintatakuun. Aurelia on turvallinen valinta.

Suunnittelusta asennukseen
Aurelia suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen. Suunnittelussa huomioidaan asiakkaan tarpeet ja kohteen vaatimukset. Hyvä suunnittelutyö takaa taloudellisesti toimivan lämmityksen. Aurelian asentaa aina LVI-alan ammattilainen. Heillä on käytössä tarvittavat erikoistyökalut ja laitteet sekä alan viimeisin tietotaito.

Lisätietoa Aurelia Lattialämmitys.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän