maxit Oy Ab: Lecalex teettää vähemmän työtä

Päivämäärä: 25.2.2009

Lecasta on hyvät kokemukset jo 50 vuoden ajalta, maxit on hyödyntänyt pitkän kokemuksensa harkkovalmistuksesta ja -rakentamisesta kehittäessään uudet Leca-perusharkot. Leca-ratkaisut aloittavat uuden aikakauden harkkorakentamisessa luoden uuden ”perustuslain” harkkojen muuraamiseen ja perustusten tekemiseen. Uusien tuotteiden ja ratkaisujen myötä työ työmaalla vähenee ja helpottuu.

maxitin Leca-ratkaisut aloittavat uuden aikakauden harkkorakentamisessa, uusien tuotteiden ja ratkaisujen myötä työ työmaalla vähenee ja helpottuu. Harkkorakentaminen nopeutuu ja sen kilpailukyky muihin ratkaisuihin verrattuna paranee entisestään. Kevyemmät tuotteet helpottavat työtä ja parantavat työturvallisuutta. Ohutsaumamuurauksen johdosta laastin tarve pienenee yli puoleen entisestä, tämä tuo kustannussäästöä jo laastin osalta ja ennen kaikkea työkustannukset pienenevät huomattavasti. Mittatarkat pontit harkkojen paissa helpottavat muurauksen sujuvuutta ja mahdollistavat pystysaumalaastin pois jättämisen. Ilman pystysaumalaastia muurattavia harkkoja ei enää nosteta harkkomuurin viereen ”nokkalaastin” laittoa varten, vaan harkot voidaan nostaa lavalta suoraan paikalleen laastikarheen päälle. Uusien Leca-perusharkkojen muuraukseen käytettävä Leca-laasti on ominaisuuksiltaan ylivertainen perinteisiin verrattuna. Tämä ohutsaumalaasti on luja (M10) ja antaa hyvän tartunnan harkkomuurille. Laastin tiiviysominaisuudet ehkäisevät veden kulkeutumista saumaan ja pitävät harkkokuvion kosteusvaihtelujen aikana piilossa perinteisiä tuotteita paremmin. Leca-laasti on myös pumpattavaa, mikä luo suuria mahdollisuuksia etenkin suuremmilla työmailla.

Tutustu Leca harkkorakenteisiin tästä.

Lisätietoja: maxit Oy Ab puh. 010 442 200 tai oheisella, tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Weber

Haltia - Suomen luontokeskus

Haltia - Suomen luontokeskus

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kultturitalot, paikkakunnalla Espoo...

Airport Plaza Halo

Airport Plaza Halo

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj.EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Airport Plaza Hehku

Airport Plaza Hehku

Uudisrakennus | Vantaa | Yli 10 milj EUR

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa toimistotalot, paikkakunnalla Vanta...

Paroni ja Pehtoori AsOy

Paroni ja Pehtoori AsOy

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän