ivarsson : Julkisivulevyksi Frontline

Päivämäärä: 13.1.2009

Etex Groupiin kuuluva Ivarsson on laajentanut julkisivulevyvalikoimaansa entistä paremmin suunnittelijoiden tarpeita vastaavaksi. Perinteisten läpivärjättyjen tai maalattujen kuitusementtilevyjen lisäksi Ivarssonilla on tarjota kolmen erilaisen pinnoitteen Frontline-sarja. Kaikilla sarjan tuotteilla on kymmenen vuoden takuu.

Frontline Natura
Frontline Naturan pinnoite on puoliläpinäkyvä. Pinnoitteen läpi näkyy kuitusementin kuitu ja tämän johdosta pinta on eläväinen ja mielenkiintoisen näköinen. Värivaihtoehtoja on 42 kpl.

Frontline Pictura
Frontline Picturan pinnoite on puolestaan täysin peittävä. Pinnoitteen päällä on kalvo, joka tekee pinnasta kiiltävän ja erityisen helposti puhdistettavan. Värivaihtoehtoja on 15 kpl.

Frontline Textura
Frontline Texturan pinnoite on Picturan tapaan täysin peittävä. Sileän pinnan vastakohtana tämä pinnoite on röpelöinen ja rapatun oloinen. Värivaihtoehtoja on 15 kpl. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin tuulettuviin julkisivuihin. Niillä voi suunnitella koko julkisivun tai yhdistellä muiden materiaalien kanssa. Erityisesti Frontline Natura soveltuu hyvin myös sisustussuunnitteluun, vaikkapa museoiden sisäseiniin. Perinteisen läpiruuvauksen lisäksi myös levyjen piilokiinnitys taustapuolelta on mahdollista.

Kuitusementtilevyjen lisäksi Ivarssonilta löytyy julkisivuihin myös keraaminen tiililaatta (Tonality) sekä korkeapainelaminaatti (Lamina).

Lisätietoja : ivarsson puh. 071 100 5001

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän