Moderni Helo Rocher on hienostuneen selkeälinjainen uutuuskiuas

Päivämäärä: 26.11.2008

Uutta muotoilua Helolta:
Moderni Helo Rocher on hienostuneen selkeälinjainen uutuuskiuas

Näyttävä uutuuskiuas Helo Rocher vie saunan modernille aikakaudelle paljastamalla kiukaan ytimen – kiuas pitää sisällään noin 100 kiloa suomalaista kiuaskiveä. Mykistävä määrä kiviä takaa ihanan pehmeät, pisaramaiset löylyt ja nautinnollisen saunatunnelman.

Helo Rocherin voi asettaa saunassa kulmaan tai suoralle seinälle, mutta täysin oikeuksiinsa se pääsee asetettuna keskelle saunaa. Tyylikkäästi muotoiltua, pyöreää Rocheria voi ihailla joka suunnasta.

Kolme erilaista ohjauskeskusvaihtoehtoa antavat mahdollisuuden sijoittaa ohjain saunan ulko- tai sisäpuolelle oman maun mukaan. Korkealaatuinen elektroniikka antaa mahdollisuuden säätää saunahuoneen lämpötila asteen tarkkuudella ja säätimeen voi myös liittää kiukaan valaistuksen. Energiakuluissa on helppoa tehdä merkittäviä säästöjä säätämällä tarkasti saunan lämpötilaa.

Kiuas on saatavilla vuolukivisellä integrointikauluksella (lisävaruste).
Kiukaan suojaetäisyys on erittäin pieni.

Helo Rocher on korkeudeltaan n. 1200 mm.
Tehot: 6,8 kW ja 9 kW. Ohjauskeskuksena vakiona Midi-malli.

Hinta noin 850-900 €. Vuolukivikaulus n. 400 €
Helo Rocheria myyvät mm. Starkki, Bauhaus, K-Raudat ja hyvin varustetut rauta- ja sisustusliikkeet.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Lisää tuotteesta Sähkökiukaat

Sähkökiukaat

TylöHelon energiatehokkaat, tyylikkäät ja tehokkaat kiukaat on valmistettu korkealuokkaisia saunahetkiä ja virkistäviä elämyksiä varten. Innovatiiviset ratkaisut ja laadukkaat materiaalit takaavat pitkän aikavälin kestävyyden.

Sähkökiukaat

Lue lisää

Jälleenmyyjät

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän