Roiskevedenkestävät sisäovet

Päivämäärä: 21.11.2008

Roiskevedenkestävät sisäovet
JELD-WEN on kehittänyt roiskevedenkestävän sisäoven, joka kestää kylpyhuoneen tai pesuhuoneen vesiroiskeita ja sietää tilan normaalia kosteutta. Oven tekee roiskevedenkestäväksi reunojen käsittely elastisella kosteussuojakalvolla. Menetelmä on patentoitu. Valikoimassamme on myös roiskevedenkestävä karmi.

VTT:n testaama
Roiskevedenkestävä sisäovi on testattu VTT:llä M/250/08 menetelmän mukaisesti. Ovet kestivät viisi sadetuskertaa ja täyttävät kosteiden tilojen kalusteiden ja ovien menetelmän M/250/08 asetetun ylimmän tason 3 vaatimukset. Yhteensopiva muiden kodin ovien kanssa
Uusi roiskevedenkestävä sisäovi on ulkonäöltään huullosta ja pintakäsittelyä myöten täysin samanlainen kuin valmistamamme muutkin laaka- ja muotopuristeovet. Ovi on siis varmasti yhteensopiva asunnon muiden ovien kanssa. Myös sen heloitus on sama kuin vakio-ovissa.

Uudisrakentamisessa suosittelemme sekä roiskevedenkestävän oven että karmin asennusta. Korjausrakentamisessa ovilevy voidaan asentaa vanhoihin karmeihin.

Lisätietoja oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän