Eyeleds® esittelee ‘PowerEYE® Warm white’

Päivämäärä: 23.6.2008

Energiaa tuhlaavat kohdevalot, lämpö-ongelmat, lamppujen vaihto, tarve luoda tarpeeksi ylimääräistä tilaa kattoon kohdevalojen asentamiseksi on nyt menneisyyttä. Eyeleds International, joka on maailmaanlaajuisesti ensimmäinen yhtiö joka on onnistunut sovittamaan Philips/Lumileds K2 Powerledit lopputuotteeseen, laajentaa nyt PowerEYE® valikoimaa lämpimällä valkoisella!

Eyeleds®:iä on kaksi erillaista mallia: yksi jossa on täysin avoin linssi, ja toisen jossa on puoliavoin kansi. Eri markkinaalueilla on mielenkiintoa käyttää PowerEYE® valikoimaa koska käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat. PowerEYE® on mahdollista asentaa: laattoihin, rappusiin, seiniin, keittion kaappien alle, autotallin oven päälle tai vaan perinteisesti kattoon!

Eyeleds PowerEYE®:n etuihin kuuluu:

  • Syvyys ainoastaan 6.5 mm;
  • Energian säästö: yksi Eyeleds PowerEYE® käyttää noin 1 vattia;
  • Keskiarvoinen käyttöikä 50,000 valotuntia (yhtä kuin 50 vuotta kotikäytössä);
  • IP67 pöly ja vesitiivis;
  • Varusteena super-litteä linssi 45 tai 60 astetta ja se on saatavilla erillaisilla ruostumattomasta teräksestä tehdyillä pinnoilla;
  • UV-kestävä, eroten vanhoista 5mm LEDeistä;
  • Asennuksen helppous, jyrkimpiäkin asennussäädöksiä seuraten. (ei tarvitse sähköasentajaa);
  • Et polta käsiäsi tai vaatteitasi jos kosket valaisimeen. Lämpötila ei ylitä 55° C astetta.

Uuden sukupolven PowerLED diodeilla, Eyeleds® on onnistuneesti ottanut ensimmäisen askeleen LED teknologian kehittämiseksi pelkästä koristekäytöstä oikeaksi käytännölliseksi korostusvalaistukseksi.

Lisää tietoa ja tuotekuvia: http://www.eyeleds.com

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän