Friedrich Grohen sadesuihkut hoikistuvat entisestään.

Päivämäärä: 13.6.2008

Saksalaisen Euroopan suurimman vesikalusteiden valmistajan Friedrich Grohen vakuuttava täysmessinkinen Ø 210mm. Rainshower® sadesuihkulautanen nyt vain 8 mm. paksuinen! StarLight® kromipintainen, helposti purettavissa oleva suihkusuutin on varustettu laadukkain SpeedClean® suuttimin joista kalkki voidaan poistaa kädellä pyyhkäisemällä. Lisäksi suihkulautasessa on 20º asteen kallistuksen mahdollistava pallonivel. Grohen sadesuihkut antavat täydellisen suihkukuvion jo 0,5 bar virtauspaineesta alkaen. Suihkukuvio pysyy kallistettunakin haluttuna ja suihkun heittopituus on huippuluokkaa. Grohen sadesuihku toimii täydellisesti myös hanan vedensäästö/eco asennossa.

Uusi 2mm. edeltäjäänsä ohuempi suihkulautanen päivitetään sadesuihkujärjestelmiin: 27030/27032/27058 ja on tilattavissa tuotenumerolla 28368 myös piiloasennushanojen suihkuvarusteeksi.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän