Nautic-hanat

Päivämäärä: 22.11.2007

Gustavsbergin uusin hanasarja on yhtä aikaa sekä kaunis että ympäristöystävällinen.

Hanoissa on vakiovarusteena sekä vedensäästötoiminto että energiansäästötoiminto, joka auttaa vähentämään nimenomaan kuuman veden käyttöä. Näiden lisäksi Nautic-hanoissa on vakiovarusteena erityinen sulkeutumisen hidastustoiminto, joka estää hanan sulkemisen nopeasti lyömällä. Näin vältetään putkistoon kohdistuvat paineiskut, jotka etenkin kerrostaloissa voivat olla ikävä haitta.

Nautic-hanoissa käytetään perinteisten kupariputkien sijaan tyyppihyväksyttyjä ja joustavia Soft Pex –putkia. Nämä helpottavat asennusta ja ovat myös esteettisesti kauniita. Soft Pex –putkilla on lisäksi WCR-elintarvikehyväksyntä. Nautic-hanasarja pitää sisällään pesuallashanan (bidésuihkulla tai ilman), keittiöhanat astianpesukoneliitännällä tai ilman, termostaattisuihkuhanan, erilaisia yksiotesuihkuhanoja sekä suihkuvarusteet. Suihkuvarusteiden yläkiinnike on liukuva, jolloin sen kiinnityskohta voidaan valita seinälaattojen väliin tai saneerauskohteissa vanhojen ruuvinreikien kohdalle.

Nautic-sarjan tuotteet valmistetaan Gustavsbergin tehtaalla Ruotsissa.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän