KONE MonoSpace® R-sarja – Tyylikkäät hissiratkaisut asuinrakennuksiin

Päivämäärä: 23.11.2007

Valitse käytännöllinen ja kustannustehokas tai yksilöllinen ja hienostunut hissi asuinrakennuksen tyylin mukaan. KONE MonoSpace® R-sarjan valmiiksi paketoiduista kokonaisuuksista löydät asuintaloosi sopivan konehuoneettoman hissiratkaisun ja hissiin haluamasi sisustustunnelman. Suunnitteluohjelmalla saat nopeasti ja vaivattomasti ladattua CAD-kuvat ja speksit työselitystä varten suoraan netistä.

KONE MonoSpace® R-sarja sisältää yli 30 valmiiksi paketoitua hissikokonaisuutta asuinrakennuksiin. Nämä paketit on valinnan helpottamiseksi jaoteltu vielä neljään eri tasoon:
KONE MonoSpace® R3 – Selkeyttä ja toimivuutta kun kokonaistaloudellisuus on olennaista.
KONE MonoSpace® R5 – Kun haluat asumisen laadun näkyvän myös hississä.
KONE MonoSpace® R7 – Kun et halua kompromisseja tyylissä tai nopeudessa.
KONE MonoSpace® R9 – Yksilöllinen ratkaisu erityisesti asuintalotorneihin.
Tutustu KONE MonoSpace® R-sarjaan tai lataa esitteet

Suunnitteluohjelma netissä

Suunnitteluohjelmalla saat luotua nopeasti ja vaivattomasti KONE MonoSpace® R-sarjan asuinrakennusten hissin CAD-kuvat (myös dwg-muodossa). Ohjelmasta saat myös ladattua itsellesi valitsemasi kokonaisuuden tiedot, jotka voit liittää suoraan työselitykseen. Lisäksi ohjelmalla pääset tarkastelemaan korikuvia 3D-animaationa ja tulostamaan niistä kuvia.

Aloita suunnitelutyö osoitteessa www.kone.fi/toolbox

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän