Interkal-teleskooppikatsomot

Päivämäärä: 28.9.2007

Interkal-teleskooppikatsomoiden pääkäyttökohteet ovat urheilu- ja monitoimihallit. Pääistuintyypit ovat puu- ja muovipenkit. Interkal-katsomoilla on CE-hyväksyntä. Interkal on valmistanut laadukkaita ja korkeatasoisia kokoon työntyviä teleskooppikatsomoita jo yli 50 vuoden ajan ja se on Yhdysvaltojen suurin katsomovalmistaja. Suomessa Interkalia edustaa Omni-Sica Oy.

Kokoon työntyvät Interkal-teleskooppikatsomot suunnitellaan ja valmistetaan aina projektikohtaisesti. Katsomoita on saatava sekä käsi- että sähkökäyttöisinä. Teleskooppikatsomon kantavat rakenteet ovat terästä. Osa osista on kuumasinkittyjä ja osa on maalattu akryylimaalilla.

Katsomon kävelytasoissa käytetään 16 mm paksua polyeteenilaminoitua vanerilevyä. Yksittäisten levyjen välissä on alumiininen H-profiili, joka tukee kävelytason sekä taka- että etupalkkiin. Sen ansiosta kävelytasot ovat tukevarakenteisia, eikä niillä ole siivousta haittaavia rakoja. Interkal-katsomot täyttävät tiukat amerikkalaiset ja eurooppalaiset turvallisuusmääräykset ja niillä on CE-hyväksyntä. Käytävä- ja kaidemitoitus on määräysten mukainen. Käytävillä olevissa puoliaskelmissa on turvallisuutta lisäävät liukuestenauhat.

Katsomon penkeiksi on valittavana joko lakatusta mäntylaudasta valmistettu puupenkki tai HD polyeteenistä ruiskuvalettu SSM-muovipenkki. Muovipenkki mahdollistaa 15 vakiovärin käytön katsomoa suunniteltaessa. Penkin Istuinkorkeus on 420 mm. Rivien vakiosyvyydet ovat 560, 610, 660, 760, 820 ja 840 mm ja vakionousukorkeudet riveille ovat 260 ja 290 mm.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän