HKL ja JCDecaux Finland Oy bussipysäkkien kunnostus

HKL kilpailutti yhteistyöjärjestelyn pysäkkikatosten suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja katosten käyttämisestä ulkomainontaan keväällä 2017. Kilpailutuksen voitti aiemminkin pysäkkejä hoitanut JCDecaux. JCDecaux tulee peruskorjaamaan kaikki nykyiset katokset kustannuksellaan, ja vastaa sopimuskauden ajan katosten huollosta ja kunnossapidosta sekä energiakustannuksista.

Helsingin joukkoliikenteen kaikki 1 456 nykyistä pysäkkikatosta peruskorjataan. Tämän kesän ja syksyn aikana kunnostetaan noin 350 katosta. Vuonna 2018 on tarkoitus kunnostaa seuraavat 400 ja vuonna 2019 loput noin 750 pysäkkikatosta. Peruskorjauksen tekee JCDecaux.

Peruskorjauksessa pysäkkikatokset kunnostetaan kauttaaltaan. Katokset maalataan ja kuluneet osat sekä lasit vaihdetaan. Myös päällyste pysäkkikatoksen kohdalla tarkistetaan ja kunnostetaan tarvittaessa. Valaistus muutetaan vaiheittain ympäristöystävälliseksi led-valaistukseksi.

Kuva: HKL
Teksti: HKL


JCDecaux Finland Oy peruskunnosti useita satoja pysäkkikatoksiaan ympäri Helsingin kaupunkia. Alumeco toimitti kohteisiin valmiiksi työstetyt ja maalatut alumiiniset otsalistat. Alumiinin ominaisuudet — keveys, hyvä työstettävyys ja laadukas ulkonäkö — tekevät siitä nappivalinnan kohteeseen.
RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Alumeco Finland Oy Ab

Asunto Oy Kuopion Maljalahden Marina

Asunto Oy Kuopion Maljalahden Marina

Uudisrakennus | Kuopio | Ei tiedossa

Asunto Oy Kuopion Maljalahden Marina koostuu kahdesta asuinkerrostalosta jois...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän