Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66:n putkiremontti piti miettiä uusiksi, kun kustannukset uhkasivat paisua liikaa.


Liitetyt tuotteet: Yhdistelmämoduulit

Yhdistelmämoduulit

Yhdistelmämoduulit soveltuvat käyttövesi-, lämpö- ja lämmöntalteenottoputkien sekä sähkö- ja telekaapelien kuljettamiseen porrashuoneissa ja huoneistoissa.

Yhdistelmämoduulien vuodonilmaisukaukalot, haaroitus-, venttiili- ja vesimittarikotelot sekä muut järjestelmän osat sisältyvät yhdistelmämoduulien kokonaisuuteen.

Vakiovärinä on valkoinen RAL 9016 30 % kiiltoasteella. Kaikki RAL-värikartan värit ovat käytettävissä. Moduulit voidaan tehdä tarvittaessa ruostumattomasta teräksestä. Kiiltoasteeksi voidaan valita kohteeseen sopiva kiilto - aina himmeästä kiiltävään ja kaikki kiiltoasteet siltä väliltä. MDF-moduuleissa vakiovärinä on valkoinen TVT F157.

Pipemodul®-yhdistelmämoduuleja voidaan räätälöidä kohdekohtaisesti sopivin mitoin.

NOPEA, VAIVATON JA EDULLINEN PUTKIREMONTTI

Valmiilla moduuleilla linjasaneerauksen kustannukset kuriin

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66:n putkiremontti piti miettiä uusiksi, kun kustannukset uhkasivat paisua liikaa. Vaihtamalla perinteinen remontti Pipe-Modulin yhdistelmäelementteihin pienenivät linjasaneerauksen kustannukset merkittävästi.

Linjasaneerauksessa käyttövesiputket reititettiin uudelleen porraskäytävissä kulkeviin yhdistelmämoduuleihin, joihin samalla vedettiin uudet sähkö- ja datakaapelit. Viemärit oli jo aiemmin kunnostettu sukittamalla. Huoneistojen sisällä putket vedettiin Pipe-Modulin uusiin MDF-moduuleihin. Tehtaalta tuleva asennusvalmis kotelo helpotti asentajien työtä ja tasalaatuinen sekä siisti lopputulos miellytti myös asukkaita.

Pipe-Modul on ainoa eurooppalainen turvalliseksi testattu järjestelmä paloluokitusta vaativissa koteloinneissa, jolle on tehty ETA (eurooppalainen tekninen arviointi) VTT Expert Services Oy:n kanssa. Arviointi johtaa tuotteiden CE-merkintään.

Reilun 20 vuoden aikana Pipe-Modulin tuotteilla on toteutettu jo lähes 4000 putkiremonttia.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Pipe-Modul Oy

Pipemodul -moduulit

Pipemodul -moduulit

Tehdasvalmisteinen pipemodul-moduuli on pintarakenteeltaan sekä palo- ja ääni...


Sähköjohtomoduulit

Sähköjohtomoduulit

Sähköjohtomoduuleja käytetään nousu- ja vaakalinjojen verhoukseen porrashuone...


Vesijohtomoduulit

Vesijohtomoduulit

Vesijohtomoduuleja käytetään nousu- ja vaakalinjojen kotelointiin porrashuone...


Viemärimoduulit

Viemärimoduulit

Valmistamme viemärimoduuleja kuivatiloihin ja märkätiloihin. Niitä käytetään ...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän