Ekolaatat

Ekolaatat

Ekolaatat

Tulevaisuuden rakentamisessa arkkitehtuurin pääpaino on ihmisten ja luonnon hyvinvointia edistävissä tiloissa. Keraaminen laatta on myös tulevaisuuden lattia- ja seinämateriaalina suosittu sen kestävyyden, pitkän elinkaaren ja kehittyneiden valmistusmenetelmien vuoksi.

Verrattuna moniin muihin kotien pintamateriaaleihin, keraaminen laatta on kestävä valinta. Rakennusten keskimääräinen eliniänodote on vähintään 50 vuotta, jonka aikana ne remontoidaan ainakin pariin otteeseen. Tämä ei ole ympäristölle erityisen edullista, jos kodin materiaaleina on käytetty esimerkiksi muovimattoa. Keraaminen laatta päätyy elinkaarensa päätteeksi takaisin maaperään täyttömaana tai rakennusjätteenä, eikä siitä liukene ympäristölle haitallisia aineita.

Keraamisen laatta muodostuu savi- tai kivimassasta. Yhdistettynä mineraalien, tulen ja veden kanssa saadaan aikaan hyvin kestävä tuote, jonka elinkaari voi ulottua jopa pidemmälle, kuin rakennuksen odotettu elinikä. Kun laatan muotoilu on mietitty rakennuksen henkeen ja asukkaille sopivaksi, siitä ei haluta luopua remonttienkaan aikana.

Liittyviä tuotteita

Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Nano1 -puhdistusaineet, Litoclean-puhdistusaine, Easyker-lukkoponttilaatat,...


Laatat ja lasitiilet

Laatat ja lasitiilet

Seinälaatat, lattialaatat sisätiloihin, lattialaatat ulkotiloihin, mosaiikit,...


Laatoituslistat

Laatoituslistat

Onko sinulla kysyttävää laatoituslistoistamme? Voit lähettää kysymyksesi sähk...


Mira- laastit ja vedeneristeet

Mira- laastit ja vedeneristeet

XPS-levyt, Esitartunta-aineet, Tasoituslaastit, Vedeneristystuotteet, Kii...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän