Ruuviperustus

Ruuviperustus

Ruuviperustus

Monipuolinen
Ruuviperustus sopii kaikille perustamistavoille. Se mahdollistaa kaavoituksen ja rakentamisen alueille, joita on perinteisen rakennustekniikan keinoin pidetty rakentamiseen kelpaamattomina. Perustaminen voi tapahtua sulaan tai jäätyneeseen maahan, kaivamatta, valmista ruuviperustuselementtiä käyttäen. Se soveltuu hyvin kevyiden, tuulikuormille alttiiden rakenteiden, kuten myös omakoti - ja pienkerrostalojen sekä 1-2 kerroksisten, pinta-alataan laajojen rakennusten perustamisratkaisuksi. Sitä voidaan myös käyttää vedenalaiseen rakentamiseen. Erinomainen tekniikka sekä uudis- että korjausrakentamisessa! Ruuviperustus soveltuu hyvin myös talvirakentamiseen.

Nopea
Perustusmenetelmä on edullinen ja nopea. Hydrauliikkaan kytketyn pyöritysmoottorin avulla on ruuviperustuksia kierretty maahan yli 100 kappaleen päivävauhdilla!

Helppokäyttöinen
Käsin kiertäminen, esim. rautakangen avulla, onnistuu hyvin routiviin ja tasarakeisiin maalajeihin. Koneella kierrettäessä asennus on mahdollista myös kiviseen maahan ja asfaltin läpi. Asennus onnistuu myös ahtaissa paikoissa, nopeasti ja tarkasti, pystysuoraan tai määrättyyn kulmaan. Routaeristämistä ei tarvita, kun ruuviperustuksen laippaosa kierretään routarajan alapuolelle. Mikäli ruuviperustuksen pituus on yli 3 metriä, sitä on suunniteltaessa käsiteltävä ruuvipaaluna

Ympäristöystävällinen
Ekologisesti kestävä; massiivisia maansiirtotöitä ei tarvita. Ruuviperustus soveltuu myös uudelleenkäytettäväksi, sillä perustus on mahdollista kiertää ylös ja käyttää uudelleen.

Tärinätön, meluton
Korjausrakentamisessa etua saavutetaan mm. menetelmän tärinättömyydellä, jolloin painuneiden rakennusten jännitystilassa olevia perustuksia korjattaessa seinät eivät pääse halkeilemaan. Putken senämävahvuudet voivat vaihdella joustavasti putki- ja paalustandardien sekä tarvittavan kuormituksen mukaan, aina umpiteräkseen asti.

Rakenne ja materiaalit

Rakenne ja materiaalit

Maahan kierrettävä ruuviperustus muodostuu kartioituvasta teräsputkesta valmi...

Lue lisää

Yhteystiedot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän