Varma pääkonttoriuudistus

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen sektorin työntekijöiden ja yrittäjien eläketurvasta. Sen asiakkaana on noin 70 000 yrittäjä- ja työnantaja-asiakasta, ja yritys vastaa noin 870 000 henkilön työeläketurvasta.


Liitetyt tuotteet: Toimistoympäristöt

Toimistoympäristöt

Kinnarps Next Office ™ - palvelumme tulevaisuuden työympäristöjen toteuttamiseen

Toimitilojen uudistamisprojekti toteutettiin kokonaisuudessaan noin kahden vuoden ajanjaksolla eri vaiheissa. Projektin alkuvaiheessa käytiin useampi istunto kun koeistuttiin tuotteita laajasta Kinnarpsin, Materian ja Skandiformin malllistosta ja valittiin kaikkien 11 kerroksen lopulliset kalusteet ja näissä toimivat verhoilukankaat. Tilaajan, suunnittelijan ja projektin toteuttajien välisen tiiviin yhteistyön ansiosta työ eteni hallitusti ja aikataulussa. Kerroksittainen toteutuminen mahdollisti hankkeen jalostumisen jo käyttöön otettujen kerrosten tuomien kokemusten myötä, ja joitain muutoksia pystyttiin tekemään joustavasti jo matkan varrella.

Kinnarpsin projektikoordinaattorina toimi asiakkuudesta vastaava asiakkuuspäällikkö Anne Rosti ja hänen apunaan projekiin nimetty myyntiassistentti. Kinnarpsin oma logistiikka hoiti toimitukset, kokosi asennustiimin sekä vastasi asennuksista. Tilojen sisustussuunnittelusta vastasi dSign Vertti Kivi Oy & Co.

"Mielenkiintoinen projekti. Erityisesti mielenkiintoiseksi hankkeen teki juuri konseptin monimuotoisuus, samat ominaisuudet toistuivat erilaisissa tiloissa eri muodoissa yhdistäen suunnitelman raikkaaksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, sekä mahdollistaen tilojen muokattavuuden käyttäjän sen hetkisen tarpeen mukaiseksi. Kokonaisuus ja ratkaisut ovat toimivia ja laadukkaita. Taitavalla suunnittelulla, etenkin värien ja muotojen yhdistämisellä ja kokonaisuuden hahmottamisella kaikenkaikkiaan 9000 m²:n tiloista tuli todella hienot, raikkaat, monipuoliset, toimivat ja viihtyisät," kertoo Anne Rosti Kinnarps Oy.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Kinnarps Oy

Istuimet

Istuimet

Ergonomiset istuimet yli 75 vuoden ajalta


Pöydät ja työpöydät

Pöydät ja työpöydät

Vaihtelua virkistykseksi.


Säilytyskalusteet

Säilytyskalusteet

Kätevyydestä tulee designia.


Sermit ja seinäkkeet

Sermit ja seinäkkeet

Käytä liikkuvana seinänä tai vaimenna ääniä


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Kinnarps Oy

Aalto University Excecutive Education

Aalto University Excecutive Education

Helsinki

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Werkkoyhtiö Vilperi

Werkkoyhtiö Vilperi

Turku

Yrityksen haaveena olivat modernit ja toiminnalliset työtilat joissa voisi ve...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän