Aalto University Excecutive Education

Aalto EE tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremman johtajuuden keinoin sekä kasvattaa uusi johtajasukupolvi. Korkeasta laadusta kertoo menestys kansainvälisissä koulutusvertailuissa – Aalto University Executive Education sijoittui bisneskoulujen arvioinnissa maailman 50 parhaan johdon kouluttajan joukkoon.

Liitetyt tuotteet: Toimistoympäristöt

Toimistoympäristöt

Kinnarps Next Office ™ - palvelumme tulevaisuuden työympäristöjen toteuttamiseen

Tavoite

Aalto EE halusi antaa mahdollisuuksia rikkaalle ja vilkkaalle vuorovaikutukselle. Sisustusprojektin tavoitteena oli luoda yhtä viihtyisä tila kuin jo aiemmin toteutettu 2. kerroksen toimistotila; yhdistelmä monitilaisesta työympäristöstä sekä henkilökohtaisista työpisteistä.

Keskeisiksi tekijöiksi uusille tiloille asetettiin hyvä ergonomia sekä vaalea ja valoisa yleisilme, joka ottaisi huomioon tilaan tulevat taideteokset ja jättäisi riittävästi vapaata seinäpintaa tauluille.

Ratkaisu

Sisustusehdotus tehtiin Activity based work -mukaisesta toteutuksesta, jossa tila jaettiin kolmeen eri alueeseen: jaetut työpisteet, henkilökohtaiset työpisteet ja neuvottelupaikat joita täydennettiin vetäytymispaikoilla, hiljaisilla huoneilla ja pistäytymistyöpisteillä. Työpisteitä on monessa eri tilassa, joiden tunnelmaa piristävät seinien värikkäät taideteokset. Tehokkaasti ääntä vaimentavien akustiikkasermien ansiosta tilat tarjoavat työrauhaa ja yksityisyyttä, tehostevärinä on käytetty Aalto EE:n raikasta turkoosia.

Paikan voi valita tehtävän mukaan joko hiljaiseen keskittymiseen, hektiseen projektiin tai ideariiheen, jossa etua on rennosta tunnelmasta ja perinteisestä työympäristöstä poikkeavasta sisustusratkaisusta.

Kalusteet: sarja[P] pöydät, sarja[n] pöydät (desk), sarja[e] säilyttimet (POC apteekkarinkaappi), Plus-työtuolit, Aeon-istuinryhmät, Ava, Plint - puolikorkeat neuvotteluryhmät, Monolite- sohvasaarekkeet.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Kinnarps Oy

Istuimet

Istuimet

Ergonomiset istuimet yli 75 vuoden ajalta


Pöydät ja työpöydät

Pöydät ja työpöydät

Vaihtelua virkistykseksi.


Säilytyskalusteet

Säilytyskalusteet

Kätevyydestä tulee designia.


Sermit ja seinäkkeet

Sermit ja seinäkkeet

Käytä liikkuvana seinänä tai vaimenna ääniä


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Kinnarps Oy

Varma pääkonttoriuudistus

Varma pääkonttoriuudistus

Helsinki

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja, joka huolehtii yksityisen se...

Ammattikorkeakoulu Arcada

Ammattikorkeakoulu Arcada

Helsinki

Arcada on moderni ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa eri al...

Open Innovation House Maarinranta

Open Innovation House Maarinranta

Uudisrakennus | Espoo | Yli 10 Milj.EUR

Yliopistojen ja yrityselämän yhteistyö on yksi nykypäivän tavoitteista. Espo...

Werkkoyhtiö Vilperi

Werkkoyhtiö Vilperi

Turku

Yrityksen haaveena olivat modernit ja toiminnalliset työtilat joissa voisi ve...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän