Elementit

Elementit

Elementit

Tilaelementtirakentaminen soveltuu hyvin pieniin tilakokonaisuuksiin, kuten konehuoneisiin, piharakennuksiin, laitetiloihin ja vaikkapa kesämökkeihin. Miksi taistella rakennuksen katolla sääoloja vastaan, kun saman työn voi tehdä sisällä tuotantotoissamme.

Valmistamme tilaelementit täysin valmiiksi tuotantotiloissamme. Valmis tilaelementti nostetaan nosturilla työmaalla esivalmistettuihin perustuksiin.

Tarvittaessa voimme varustella tehtaalla tilaelementin sisälle myös koneita ja laitteita ja niiden alustoja. Myös eristykset ja vaimennukset on mahdollista tehdä jo tehtaalla. Esimerkiksi konehuoneessa voi olla tehtaalla valmiiksi asennettuna ilmanvaihtokoneet, jolloin rakenteisiin ei tarvitse jättää suuria haalausaukkoja. Plug and play.

Tilaelementeissä on luonnollisesti teräsrunko joka voi olla kuumasinkitty, maalattu tai niiden yhdistelmä. Tarvittaessa myös rungon palosuojaus.

Kuorirakenteet
Tilaelementit
Palvelumme

Palvelumme

Tutustu palveluihimme.

Lue lisää

Referenssit

Referenssit

Tutustu referensseihimme.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä.

Lue lisää

Liittyviä tuotteita

Portaat

Portaat

Valmistamme teräsrunkoisia portaita asiakkaan suunnitelmien mukaan.


Teräshallit

Teräshallit

Teräshallitoimitukseemme sisältyy teräsrungon lisäksi hallin kuorirakenteet.


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän