Karelia-parketit

Karelia-parketit

Karelia-parketit

elia-parketit Pa Karelia on perinteikäs perheyritys, jonka juuret ovat vahvasti suomalaisessa maaperässä. Kautta aikojen pohjoisen kansa on arvostanut metsää ja sen antimia. Suomen luonnonläheiseen kansanperinteeseen kuuluu myös puun käsittelemisen taito - perintö, jota kunnioitetaan tänäkin päivänä. Karelia on merkki tinkimättömästä laadusta ja ammattitaidosta sekä aidosta huolenpidosta luontoa ja metsää kohtaan. Perustajiensa periaatteiden mukaisesti Karelia valmistaa ylpeydellä suomalaisia laatuparketteja.

Vuosisatojen ajan parketti on ollut luontevin valinta kohteisiin, joissa lattialta on vaadittu yksilöllisyyttä, kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Puulattia on aina ilmentänyt asumisen laatua ja arvokkuutta. Siksi aito parketti sopii hyvin tämänkin päivän asumiseen. Lukuisten kotien lisäksi Karelia-parketti on valittu useiden tunnettujen julkisten tilojen lattiamateriaaliksi tyylikkyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi.

Karelia-parketti on aitoa puuta. Jokainen valmis parkettilattia on persoonallinen, oma taideteoksensa, joka kertoo puun yksilöllistä, jäljittelemätöntä tarinaa. Mitä sinun parkettisi tulisi kertoa sinusta? Tutustu tuotevalikoimaamme, löydä suosikkisi ja valitse kotiisi laatua, joka on luottamuksesi arvoinen.

Tuotehaku

Lue lisää

Esite ja videot

Lue lisää

Galleria

Lue lisää

Parkettitietoa

Lue lisää

Yhteystiedot

Lue lisää

Luokitukset

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän