Airam valaisimet

Airam valaisimet

Airam valaisimet

Airam-valaisimia valmistetaan niin yksityisten kuin julkisten tilojen valaisuun kotien ja piha-alueiden valaisusta teollisuushalleihin ja urheilukentille. Asuintiloihin löytyy niin sisustus- yleis- ja työpistevalaisimia, piha-alueille seinä-, pylväs- ja maavalaisimia. Vapaa-aikana varustaudutaan LED-turva- ja LED-käsivalaisimilla.

Airam-malliston lisäksi ohjelmaan kuuluvat Megaman energiansäästölamppuja ja teholedejä käyttävät valaisimet. Rakenteen ansiosta LEDit ovat hyvin valotehokkaita ja pitkäikäisiä eikä niiden valo häikäise. Käyttökohteita ovat mm. myymälät, ostoskeskukset, ravintolat, hotellit sekä kodin tilat.

Airam työmaa- ja teollisuusvalaisimia käytetään sekä ulko- että sisätiloissa: teollisuushalleissa, rakennustyömailla, autokatoksissa ja varastoissa. Airam-valonheittimet sopivat mm. teollisuuden kohteiden, julkisivujen ja piha-alueiden valaisuun.

Julkisen tilan valaisimet
Julkisen tilan ulkovalaisimet
Teollisuusvalaisimet
Yhteystiedot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän