HOAS Klaneettitie 1-3 perusparannus

HOAS Klaneettitie 1-3 kerrostaloihin tehtiin perusteellinen peruskorjaus vuosien 2014-2015 aikana. Peruskorjauksessa on mm. maalattu seinät ja katot, asennettu laminaattilattiat, remontoitu kylpyhuoneeet ja lisäksi kettiön kaapistot sekä kodinkoneet uusittiin. Ikkunat, ovet, talotekniikka, lukitusjärjestelmä sekä palovaroitinjärjestelmä modernisoitiin. Sähköasennusjärjestelmien uusimisesta vastasi kummassakin kerrostalossa Kb Jonel Ky Sipoosta. 10/2014 valmistunut kerrostalohanke kattoi 58 asuntoa ja 10/2015 valmistunut 68 asuntoa.

Teksti: Rehau Oy


"SL-L toimitukset sujuivat aikataulussa"

Kb Jonel Ky:n asentaja Bo-Henrik Sundbergin oli helppo hymyillä, kun hän esitteli tuoreeltaan peruskorjauksesta valmistuneita asuntoja - ja millä sijainnilla. Ikkunoista ja parvekkeilta näkee kauas vehreään metsämaisemaan. Bo-Henrik totesi asennuslistan olevan "ihan hyvä lista asentaa" ja kiitteli asennuksen helppoutta. Toimitukset olivat sujuneet aikataulussa, ja ulkoasultaan asennuslista on "yksinkertainen ja hyvä".

Kb Jonel Ky:n toimitusjohtaja Göran Jonsson puolestaan kertoi heidän käyttäneen ensimmäistä kertaa REHAUn tuotteita asennustöissään. REHAUlta kohteeseen käytettiin SL-L jalkalistaa ja muoto-osista ulkokulmia sekä sisäkulmia.

“SL-L huulellisen jalkalistakanavan hyvä puoli on, ettei listaan jää heti sormenjälkiä. Siten lista pysyy siistinä useammankin vuoden päästä, arvioi Kb Jonel Ky:n toimitusjohtaja Göran Jonsson.

SL-L jalkalistakanavan tiivistehuuli takaa ihanteellisen seinäliitännän, sillä se asettuu tarkasti epätasaista seinäpintaa vasten ja suojaa näin johdotuksia sekä kosteudelta että pölyltä. Tuote soveltuu käytettäväksi niin uudisrakennuksiin kuin saneerauksiin.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Rehau

Ohratie 5 peruskorjaus

Ohratie 5 peruskorjaus

Korjaus | Vantaa | 3,00 milj €

Vuonna 1965 rakennettuihin VVO Vuokratalot Oy:n kahteen kerrostaloon toteutet...

As Oy Kulkusen linjasaneeraus

As Oy Kulkusen linjasaneeraus

Korjaus | Janakkala | Ei tiedossa

30 huoneiston linjasaneeraus Janakkalassa Janakkalan kunnan suurimmassa...

As. Oy Vantaan Kulonpohja, asuntojen perusparannus

As. Oy Vantaan Kulonpohja, asuntojen perusparannus

Vantaa

Kahden asuinkerrostalon peruskorjaus Vantaalla Vuonna 1975 rakennettuihin ker...

Maunulantie 19, peruskorjaus

Maunulantie 19, peruskorjaus

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Neljän kerrostalon peruskorjaus Vuonna 1972 rakennetuissa HEKA Maunula...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän