Decocoat-äänenvaimennuratkaisu

Decocoat-äänenvaimennuratkaisu

Decocoat-äänenvaimennuratkaisu

Decocoat-akustiikkamassa voidaan ruiskuttaa suoraan akustoitavaan kovaan pintaan tai saumattomasti Decocoat-pohjalevyille, jolloin akustoinnin äänenvaimennusominaisuuksia pystytään säätämään lähes rajattomasti. Standardi SFS 5907 määrittelee erilaisten rakennusten akustiset luokat A, B, C ja D sekä luokkien raja-arvot eri äänitasoille ja huoneakustiikalle. Luokka A on vaativin. Decocoat-akustoinnilla saavutetaan helposti A-luokan mukaisia vaimennuksia.

Decocoat-akustointimassan pääraaka-aineina ovat puuvilla ja sidosaineet. Puuvilla on valkaistua tai värjättyä puuvillakuitua. Haluttuja värejä toteutetaan asiakkaan värisuunnitelman mukaan. Arkkitehti tai asiakas ilmoittaa värikoodin yleisten värikarttojen mukaan tai värin valinta tapahtuu värimallin mukaan kun kysymyksessä on esim. museoviraston suojelema kohde. Ruiskutusjälki on tasaista ja se mukailee ruiskutettavaa pintaa. Haluttaessa sileämpää pintaa massa tasoitetaan lastalla heti ruiskutuksen jälkeen. Pinnoitusvaihtoehdot ovat a) ruiskutuspinta b) sileä ruiskutuspinta, sekä asiakkaan haluamat erilaiset vaihtoehdot. Decocoat on turvallinen, ekologinen ja paloturvallinen.

Decocoat-akustointi on hallittu tuotantoprosessi, jossa tilaaja saa tuotteen ja palvelun suunnitelmansa mukaisille pinnoille "avaimet käteen"-toteutuksella. Sitä ennen interiööristä ja akustoinnista vastaavat arkkitehdit ovat suunnitelleet tilan muotokielen ja määritelleet sekä pinnat että värimaailman. Decocoat-akustointimenetelmä kattaa kaikki katto- ja seinätyypit, ja sitä sovelletaan jokaiseen kohteeseen yksilöllisesti.

Decocoat M1 päästöluokitustodistus

Lue lisää

Decocoat paloturvaluokitus

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän