Corian tasot ja altaat

Corian tasot ja altaat

Corian tasot ja altaat

Corian-tasot ovat muotoiltavissa saumattomasti lähes rajoituksetta niin pieneen kuin avaraankin tilaan. Tason muoto, pituus ja syvyys tehdään mittojen ja toiveiden mukaan, myös tason etureuna sekä taka- ja päätysivut voidaan muotoilla halutunlaisiksi. Tasojen laajasta värivalikoimasta löytyvät kauniisti sointuvat sävyt sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

Saumattomat ja helppohoitoiset tasot voi yhdistää kauniisti myös muihin materiaaleihin, kuten laattoihin, puuhun, kiveen ja lasiin sekä teräkseen. Saumaton taso on helppo pitää puhtaana, ja likaa hylkivä pinta säilyy oikein hoidettuna vuodesta toiseen kauniina. Myös allas voidaan upottaa tasoon ilman saumoja, joten allastaso on kaunis ja helppo puhdistaa.

Miellyttävän lämmin Corian-taso kestää kovaa kulutusta, ja sen pinnalta on helppo poistaa pinttynytkin lika ja tahrat. Tasoa voidaan hioa ja kiillottaa, ja tarvittaessa sen muotoa voidaan muokata – usein myös paikallaan kotona.

Liittyviä tuotteita

Altaat

Altaat

Tervastaso tuo itse maahan Euroopan suurimpien Hi-Macs/Corian -valmistajien a...


HI-Macs tasot ja altaat

HI-Macs tasot ja altaat

HI-MACS®-kivikomposiitti sopii koteihin, joihin halutaan persoonallisia, laad...


Massiivipuutasot

Massiivipuutasot

Tervastaso tarjoaa myös korkealuokkaisia massiivipuutasoja, joissa yhdistyvät...


Slope

Slope

Tervastason uusi, moderni Slope-allas on täysin tasoon sulautuva allasmalli, ...


Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän