ACO Linjavedenkuivatus

Linjavedenkuivatus on nykyaikainen tapa huolehtia ilmaston ääriolosuhteista aiheuttamista suurista sademääristä. Pintavesikouruja on olemassa pienistä kotipihaan sopivista suuriin, valtavia kuormituksia kestäviin kouruihin saakka, joita voidaan käyttää esim. lentokentilla ja satama-alueilla.

Kun kouru valittaan oikein, suojataan tiet, talot ja muut rakennukset suurten vesivirtojen aiheuttamista vahingoilta ja tulvilta.

ACOn valikoimassa on kouruja eri materiaaleista; kuten polymeeribetoni, polypropyleeni ja ruostumaton teräs. Oikean asennuksen ja oikeantyyppisten ritilöiden avulla suoriudutaan A15-F900 kuormitusvaatimuksista. Aco kourujen kannet on valmistettu valuraudasta, kuumasinkitystä teräksestä, ruostumattomasta teräksestä ja komposiitista.

ACO on maailman markkinajohtaja hulevedenpoistojärjestelmien osalta ja tarjoaa kouruja ja kansia, joilla on monia etuja; esteettinen muotoilu, hyvä vedensiirtokyky, nopea asennus ja helppohuolto.

Lisää tuotteita ACO Nordic Oy
RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...