Parvekkeet ja terassit

Parvekkeet ja terassit

Parvekkeet ja terassit

Katepal Oy:n kehittämät uudet itseliimautuvat tuotteet Parveke Aluskermi (TL2) ja Parveke Pintakermi (TL2) sopivat erinomaisesti omatoimisen rakentajan käyttöön. Kermiyhdistelmää käyttäen pystyy tekemään VE80-käyttöluokan*) vedeneristyksen ilman tulitöitä. Pintakermin päälle voidaan asentaa esim. puuritilät tai terassilaudoituksen alusrakenne.

Itseliimautuvia Parvekekermejä käytetään parvekkeilla ja terasseilla, joissa on ulkopuolinen vedenpoisto. Alustana voi olla betoni- tai puualusta (esim. raakaponttilaudoitus tai havuvaneri). Betonialustaan levitetään tartuntasivelynä bitumiliuos K-80 (primer) ennen kermien asennusta.

Parveke-eristys voidaan tehdä myös perinteisesti hitsattavilla tai liimattavilla TL2-luokan kumibitumikermeillä (K-MS + K-PS), jolloin tekijällä pitää olla voimassaoleva Katto- ja vedeneristysalan tulityökortti sekä tulityölupa kyseiseen kohteeseen. Suosittelemme vedeneristyksen tekemiseen kuumatekniikkaa, jos vedenpoisto parvekkeelta tapahtuu kattokaivon kautta eikä vesi pääse poistumaan parvekkeen reunan yli.

Esite

Esite

Pysy kuivana -bitumikatteet

Lue lisää

Tuoteluettelo

Tuoteluettelo

Tuoteluettelo 1.1.2011

Lue lisää

Liittyviä tuotteita

Katot

Katot

Katepal-tuotteissa yhdistyvät kaikki parhailta katteilta vaadittavat ominaisu...


Sokkeli- ja perustustuotteet

Sokkeli- ja perustustuotteet

Sokkeleiden ja perusmuurien veden- ja kosteudeneristykset


Katonhoito

Höyrynsulku

Höyrynsulku

Höyrynsulku tarvitaan normaaleissa yläpohjarakenteissa estämään lämpimistä si...


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän