Vieser esitteli Habitaressa uuden ajan lattiakaivojärjestelmän

Tämänvuotisessa Habitare-näyttelyssä perehdyttiin kodinsisustuksen uusiin mahdollisuuksiin kirjaimellisesti pintaa syvemmältä. Kauhajokelaisen Vieser Oy:n esittelemän Vieser Line -lattiakaivojärjestelmän tavoitteena on omalta osaltaan vaikuttaa siihen, että kylpyhuone nähtäisiin entistä enemmän myös esteettisenä tilana.

Myyntipäällikkö Kai Setälän mukaan Vieser Line on yksi yrityksen merkittävimmistä kehityshankkeista, jonka uskotaan avaavan tämän päivän kodinsisustajille aivan uusia mahdollisuuksia.

"Käytännöllinen tyylikkyys, tietynlainen arjen luksus on yksi tämän päivän sisustamisen trendeistä. Koteihin haetaan edustavia ja persoonallisia ratkaisuja – kuitenkin tinkimättä tippaakaan niiden luotettavuudesta, käyttömukavuudesta tai muista laatuominaisuuksista."

Vieser Line voidaan asentaa seinän viereen, sillä järjestelmän kehys kerää veden tehokkaasti. Kun kaatoja tarvitaan vain yksi, lattian tekeminen ja kaivon asennus tapahtuvat huomattavasti totuttua helpommin.

Vieser Linen kansiratkaisu pystytään tuomaan osaksi kodin yleistä ilmettä ja sisustuksen tyyliä. Kansi on helppo vaihtaa mieltymysten tai tyylisuuntien sitä edellyttäessä. Kai Setälä korostaakin, että kun kylpyhuoneremontissa tyypillisesti joudutaan käymään Jaakobin painia järki- ja tunnepohjaisten vaihtoehtojen välillä, Vieser Line poistaa tämän jännitteen luontevasti.

"Vieser Line on ihanteellinen ratkaisu niin järjen kuin tunteenkin näkökulmasta. Helppo asennus, ylivoimainen suorituskyky ja kätevä puhdistettavuus yhdistyvät yksilölliseen designiin, tyylikkyyteen ja muunneltavuuteen."

Lisätietoja:
Kai Setälä, Vieser Oy, puh. 040 660 5888, kai.setala@vieser.fi