Ripustimilla tehokas tärinän ja runkoäänenvaimennus

Tärinänvaimennustekniikan ratkaisut ja komponentit auttavat miellyttävien ja hiljaisempien työskentely-, kulttuuri, koulutus ja asuinympäristöjen rakentamisessa. Esimerkiksi tiloissa, joissa vaaditaan erittäin voimakasta äänieristystä, kuten tanssi-, musiikki ja mediatilat, tarvitaan erikoisrakenteita. Tyypillistä on rakentaa ns. kelluva tila, jossa lattia vaimennetaan joustavilla SYLOMER-, SYLODYN- elementeillä ja alakatto kiinnitetään SYLOMER–ripustimilla. Myös seinät voidaan asentaa joustavasti eristettynä rakennuksen rungosta.

AMC Sylomer®-ripustimet

Tuotteet mahdollistavat tehokkaan tärinänvaimennuksen seinissä, alakatoissa ja muissa riippuvissa rakenteissa, kuten putkistoissa. Sylomer-materiaalissa yhdistyvät tehokkaalla tavalla jousi- ja iskunvaimennus. Ripustimia on kahta kokoa - Akustik ja Gran Akustik, useita eri asennusvaihtoehtoja sekä maksimikuormitusluokkia. Tunnetut alakattovalmistajat suosittelevat suoraan GK-rankaan sopivia SUPER T60 ripustimia.

Vaakasuuntaiseen vaimennukseen suosittelemme EP+Sylomer seinäripustimia, joissa malleja useille eri asennustavoille. Ripustimien ominaisuudet:

  • Maksimikuormitukset 30-75 kg/kpl
  • Ominaistaajuus 7-15 Hz
  • Asennusaikaa ja materiaaleja säästäviä
  • Tehokas vaimennus myös keskitasosta korkeisiin taajuuksiin

AMC Teräsjousiripustimet

Alakaton, seinien ja putkistojen elastiseen ripustukseen estämään tärinän leviäminen rakenteissa. AMC:n jousiripustimet mahdollistavat matalat ominaistaajuudet - jopa 3-6 Hz. Springtec ja VT ripustinmalleista löytyy vaihtoehto jopa 750kg kuormitukseen. Spring Rubber mallissa yhdistyvät jousen ja kumin vaimentavat ominaisuudet, ripustus jopa 100kg kuormitukseen asti.

Reinicke ISOTOP® SN/Z ja SD/Z Teräsjousiripustimet

Korkealaatuisia teräsjousiripustimia koneiden, laitteiden, alakaton ja muiden elementtien ripustamiseen.

Teräsjousivaimentimet koneille ja laitteille

Tärinänvaimennustuotteita käyttämällä voidaan tehokkaasti vaimentaa myös erilaisten koneiden ja laitteiden aiheuttaamaa tärinää ja runkomelua. Tyypillisiä sovelluskohteita ovat ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköt, maalämpöpumput, LVIS-laitteet ja ilmastointiputkistot.

LUE LISÄÄ
Tutustu tärinän- ja runkomelun vaimennustuotteisiimme web-sivuillamme, http://christianberner.fi/product-areas-list/tarinaneristys

Lisätiedot ja Tarjouskyselyt:
Tuotepäällikkö Tuomas Laitinen
puh. 09 2766 830 tai 040 776 2133
tuomas.laitinen@christianberner.com ja infofi@christianberner.com