MULTICAL® 21

Ultraäänimittari kotitalouksien vedenmittaukseen

MULTICAL® 21 on staattinen vesimittari integroidulla radiolähettimellä, jonka ansiosta mittaridatan etäluenta sujuu nopeasti ja turvallisesti. Mittari on tulos Kamstrupin 25 vuoden uraauurtavasta työstä staattisten ultraäänimittarien kehityksen ja tuotannon parissa. Huippuluokan ultraäänitekniikan ansiosta MULTICAL® 21 soveltuu erinomaisesti kotitalouksien vedenkulutuksen mittaamiseen. Sen lisäksi että mittari on äärimmäisen tarkka ja luotettava, se mahdollistaa myös vedenlaadun seurannan vesilaitokselta käsin. Kaikista näistä ominaisuuksista on valtavasti hyötyä sekä vesilaitoksille ja kuluttajille että ympäristölle.

Erinomainen tarkkuus

Huippuluokan ultraäänimittaustekniikan ansiosta MULTICAL® 21 mittaa jokaisen kotitaloudessa käytetyn vesipisaran ja ehkäisee tehokkaasti jälkivirtaamaa.

Ultraäänitekniikan ansiosta mittarin tarkkuus säilyy erinomaisena ja vakaana sen koko käyttöiän ajan. Kuluttajat hyötyvät tarkasta ja oikeudenmukaisesta laskutuksesta, ja myös vesilaitoksen kannattavuus voi ottaa harppauksen ylöspäin.

Tuotetiedot