Maksimoi rakennuksen tilavuus Weland-välitasolla

Weland-välitaso on kätevä ratkaisu, jossa koko rakennuksen tilavuus voidaan maksimoida. Välitaso tarjoaa lisäkerroksen, jolloin lattiapinta-alaa lisätään tehokkaasti.

Välitasoja voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa. Välitason runko koostuu kevyistä sigmapalkeista ruuviliitoksilla. Asennus tapahtuu paikan päällä ilman hitsausta. Esiporatut reiät tekevät asennuksesta nopean ja helpon.

Räätälöity ratkaisu

Koko välitaso voidaan räätälöidä lattiapinnoitteella, kaidejärjestelmällä, portailla ja kuormausporteilla. Welandilla on yli 60 vuoden kokemus räätälöityjen ratkaisujen toimituksesta. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja Ruotsissa valmistettuja.

Lyhyt toimitusaika

Välitaso sopii teollisuustiloihin, liiketiloihin, toimistoihin ja omakototaloihin. Weland-välitasot koostuvat pääosin varastotuotteista. Tämän ansiosta välitasoilla on lyhyt toimitusaika. Jos haluat säästää enemmän tilaa teollisuushallissa, voit yhdistää välitason Weland-varastojärjestelmän hissiautomaatilla. Hissiautomaatit säästävät jopa 90 % lattiapinta-alasta tavallisiin hyllyjärjestelmiin verrattuna.