Jeti-lisäpuite

Avautuva Jeti-lisäpuite – kuuluu ja tuntuu muttei näy

Jeti-ikkuna™ tuoteperheen lisäpuite-tuotteella parannetaan ääneneristystä ja termistä viihtyvyyttä. Sitä hyödynnetään monipuolisesti peruskorjaushankkeissa ja rakennuksen käyttötarkoituksen muutoksissa.

Siro puiterakenne mahdollistaa lisälasituksen käytön ikkuna- ja seinärakenteessa niin, ettei lisälasitus turhaan muuta olemassa olevaa kokonaisuutta. Lisää käyttömukavuutta muttei esteettisyyden kustannuksella.

Kaupungistuminen on meneillään oleva megatrendi. Miten se käytännössä näkyy? Enemmän ihmisiä, lähempänä palveluita ja lähempänä työtä. Lisääntyvä liikenne kaduilla lisää melusaasteen määrää ihmisten arjessa. Rakennusten muunneltavuus eri käyttötarkoituksiin korostuu myös kaupungistumisen myötä - tämän päivän toimistorakennus voi kymmenen vuoden päästä olla joillekin koti.

Korjausrakentamiseen kehitetty Jeti-Ikkuna™ sopii erinomaisesti ikkunoiden teknisten ominaisuuksien parantamiseen ja rakennusten käyttötarkoitusten muutoksiin. Jeti-Ikkuna™ ketteränä menetelmänä ja helppona investointina on fiksun kiinteistöomistajan valinta.

Tutustu lisää tuotteeseen ja referenssikohteisiin.

Ollaan yhteydessä:

Jeremias Heikkilä
Projektipäällikkö
+358 50 3422899
jeremias.heikkila@jeti-ikkuna.fi